Super postać jak dla mnie to ikona The Simpsons bez niego serial by dużo stracił już wiele razy widziałem że gdy odcinek był kiepski Homer potrafił go podratować najbardziej w nim lubię jego inteligencję, wpadki i sposoby wychowawcze dzieci
ogólnie daje mu 10/10
Marge nie jest męską częścią rodzinki, jak by można wywnioskować z tego zdania. Jak już się wypowiadasz, to spróbuj robić to tak jak należy, a nie pisać byle by jak najwięcej
Dr_Robotnik [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 13, 2011 6:39 pm
Lubię tego idiotę ale mógłby być poważniejszy. Jak Carl lub Lenny. Może nie miał by przez to rodziny, ale wolałbym go takiego oglądać
Nie wiem naprawdę co napisać oprócz 'fajna postać' żeby mój post był merytoryczny no ale będąc pod presją moderacji chyba nie stety muszę:
Ok, gościu ma fajne sadełko, ale ja nie o tym choc zdarzały się z jego tuszą fajne odcinki np. King Size Homer. Generalnie koleś ma nieźle narąbane we łbie a jednocześnie potrafi utrzymać dom i rodzinę. Wyobrażacie to sobie?! DOm, rodzina... przecież tych rzeczy nawet nie da śię PODNIEŚĂ? a on to potrafi jeszcze UTRZYMAĂ?! Pomimo swojej wrodzonej głupoty! I za to ma u mnie szacun! poza tym ma ciekawą pracę i w fajną spelunę się zapuścił. Z rodzinki to niewątpliwie najlepsza postać ale w całym serialu są postaci o wiele wyższych lotów o czym napiszę gdzie indziej.
MOja ocena to 11 na 10 możliwych punkciorów.
Zadowoleni? To w takim razie dziękuję za uwagę!
_________________ http://bukomiks.blogspot.com/ - serdecznie zapraszam na mojego bloga z komiksami
aporpos: PRZEKLINANIE JEST FAJNE!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum