Moim zdaniem Homer Is The Best. Sprawia on wrażenie tepego idioty, a tak na serio jest kochającym ojcem. Najlepszy z nim odcinek byłm wtedy, gdy jechał na półce z książkami mówiąć ,,Must kill MOE", a co chwilę zachowywał sie jak małe dziecko.
tommyti [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 11, 2006 10:11 pm Homer Jay Simpson
No gość jest wspaniały ,ocena 10 to za mało , jak sam mówi "nie sądzi aby kiedykolwiek w życiu zrobił coś głupiego" hahahahahahahah , zawsze mnie rozbraja scena jak w sklepie z bronią celuje w głowe sprzedawcy i pięć razy pod rząd pociąga za spust hehehehehehehehehehehehe , oraz mnóstwo innych , właściwie w każdym odcinku coś jet.Je jak świnia i ufoków uważa za mormonów hahahahahahahahahahahahaa.debeściak.pozdrawiam D'OH
Widze, że wiekszośc uważa Homera za najfajniejszą postać, ale ja dałem 8. Czemu? Po obejrzeniu kilku sezonów niektóre jego teksty wydają się nieco nużące. Zdecydowanie bardziej lubie Barta, oczywiście Homer też ma fajne wstawki, ale po prostu chyba jest go w tej kreskówce za dużo (bynajmniej nie chodzi o jego rozmiary;) ) .Po jakimś czasie jego głupota staje się schematyczna(" Marge(ew. Lisa), jak nazywa sie ten gośc, co(...)?", "Xyz?", "Nie to nie to" itd. potem przez pół minuty szuka gdzieś albo gada, żeby dowiedzieć się że to był Xyz. Może tylko mi sie tak wydaje ale ten schemat powtarzał się kilka razy, nie wnosząc nic zabawnego do odcinka). Naturalnie spora część tekstów jest zabawna, w końcu to członek rodziny Simpsonów .
zylaq [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 27, 2006 3:24 pm
100/10!!! Homer to najlepsza postać całej serii! W pierwszej nie był taki "tępy" jak w kolejnych Stał się tatalnym debilem I to w nim kocham!!
futrzak [Usunięty]
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 6:46 pm
co tu duzo mowic koles wyjasnia wszystko co do tej pory widzialem,ma pomysly,ciekawe przygody,zawsze mu sie udaje wymigac itp wzbudza we mnie duzo smiechu i pozytywnych odczuc
[ Dodano: Nie Sie 06, 2006 6:46 pm ]
zapomnialem 10 sie nalezy jak nic
Blair [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 11, 2006 4:34 pm
dyszka dla Homera oczywiscie! Ma znakomite teksty i przygody. Postac poprostu genialna, ale nie moja ulubiona
mski [Usunięty]
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 11:56 am Homer lubi tulipany
(Burns Heir)
Malo kto wie ze Homer był na *tajemniczej* wycieczce w Holandii i ma mały wstydliwy sekret:) (w ukryciu je tulipany)
Widziałem kiedyś scene w której mr. Burns pokazuje Bartowi podgląd z kamery do toalety Simpsonów, gdzie Homie opycha sie tulipanami. Pozniej Bart podczas sprzeczki z Homerem powiedzial mu zeby poszedl jesc swoje kwiatki, na co ten sie rozplakal i uciekl:) Scena zostala pozniej wycieta i juz jej nie znalazlem:(
Homer Simpson to absolutnie postać nr 1 serialu, choć w niektórych odcinkach można odczuć niewielki "niedosyt Homera". "I'm Elvis. Elvis Jagger. Elvis Jagger Abdul Jabber."
Adi.1989 [Usunięty]
Wysłany: Nie Sie 20, 2006 6:57 pm
Oczywiście 10/10
Najśmieszniejsza, najlpesza i moja ulubiona postać w całym serialu Homer wymiata!!!!!
Arcis [Usunięty]
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 5:28 pm
Homer... Mmmm... Oczywiście 10/10!!! Jego znane powiedzonka i idiotyczne zachowywanie się poprostu rozbrajają!!!
Tak Homer w pelni zasluguje na 10 szegulnie za to slynne d'oh
ale nie tylko za to, jego swietne zachowanie oraz cudowna glupota potrafi czlowieka
powalic na kolana Homer nadaje calemu serialowi tej radosci i humoru.
Bo kto wyobraza sobie The simpsons bez homera : : :
March14 [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 8:02 pm
Oto Homer moja pierwsza z kolei ulubiona postac!Niby taki niewinny człowieczek a najwiekszy jajcarz! Uwielbiam go to mój idol! Równiez jemu daje 10/10!
poleski [Usunięty]
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 5:48 pm
homer jest najlepsza postacia wiec daje 9 a ten jeden punkt odejme za to ze nielubie chamstwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum