ta postac wpelni zasluguje na 10 poniewaz chcbym mial nie wiem juak duzego dola tylko on sie pojawi na ekranie i potrafi rozsmieszyc do lez
Kurcik [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 9:26 pm
Człowiek, który zasługuje na uznanie "Mmmmmm something..." 10/10
Paliusz [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 10:05 am
Heh... On jest niezbędny! Jego inteligencja jest tak niska, że najśmieszniejsza
Niema tego filmu bez Homera
Proof [Usunięty]
Wysłany: Wto Paź 24, 2006 8:17 pm
No wielce tepa postac z tej bajki ale ja najbardziej lubie bo rozśmiesza mnie ona...swą głupotą oczywiście 10
Basia [Usunięty]
Wysłany: Sro Paź 25, 2006 9:12 pm
A ja lubię Homera (oprócz tego oczywiście, że jest rozbrarająco zabawny:) za to, że bardzo kocha swoją rodzinę i gdy zajdzie potrzeba, potrafi się dla niej ogromnie wysilić.
Tymczasem pominę kwestię jego paskudnych kanapowo-piwnych nawyków...haha!
biden [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 6:36 pm
jesli chedzi o homera najlepsza postac w calym serialu homer zadzi jest cool daje mu 10 i nie zmienie tego
Homerinho [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 15, 2006 11:57 pm
Jak na moje skromne zdanie Homer is the best! po prostu jak dla mnie wystarczy spojerzeć na twarz tego idioty żeby sie pośmiać. Dla Homera 10
Homer jest klasą samą dla siebie, w każdym kolejnym odcinku potwierdza swoją naiwność i niezwykle uroczą głupote... Jego chyba nie można nie lubić zdecydowanie maksymalna ocena dla Pana Domu Simpsonów Homera J. Simpsona
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 9:16 pm
Jego sie nieda źle ocenić to BYł JEST I BĂŠDZIE najśmiesznejsza postać jego syn bart jest najlepszy a on najśmieszniejszy.o nim powiedzieć sie dużo nie da jest śmieszny i tyle.
2pac4ever [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 14, 2006 7:46 pm
Gdyby nie ON serial by niemmogl miec takej oglądalnosci sam jego wygląd i zachowanie mnie rozbrajają oglądalem to jako dziecko i noiemoglem przestac sie smiac teraz sciogam wszystkie odcinki i juz pierwsze 2 sezony chyba znam na pamiec
Wiek: 26 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 40 Skąd: z nienacka
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 3:26 pm
W skali od 1-10 najchętniej dałabym mu 100 ale ponieważ nie ma takiej watrości to musi wystarczyć 10-tka Kochający mąż i ojciec, dobry kumpel, cóż tu dużo mówić - Homer to po prostu Homer
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum