The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: homer, simpson

Homer Simpson

Jak oceniasz t? postać
1
0%
 0%  [ 2 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
6
0%
 0%  [ 2 ]
7
0%
 0%  [ 0 ]
8
1%
 1%  [ 5 ]
9
4%
 4%  [ 16 ]
10
92%
 92%  [ 316 ]
Głosowań: 341
Wszystkich Głosów: 341

Autor Wiadomość
kondzik
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 04, 2006 9:53 am   Homer Simpson

Głos: Dan Castellaneta

Homer to kompletnie niezdarny mężczyzna i nic nie potrafi dobrze zrobić, poza zajęciami takimi jak: jedzienie, picie piwa oraz oglądanie TV. Pomimo swojej niezdolności do zrobienia czegokolwiek dobrze, miał w życiu sporo szczęścia. Udało mu się dostać pracę w elektrowni atomowej (nie wysila się za bardzo siedząc w swoim setorze 7-G) oraz przekonać do siebie kobietę, którą kocha - Marge. Homer ma trójkę dzieci, z których jest bardzo dumny. Są to, najstarszy - Bart, ośmioletnia - Lisa, oraz nie potrafiąca jescze mówić - Maggie. Klasycznym powiedzeniem Homera jest słynne "D'OH". Wydaje z siebie ten dźwięk zawsze gdy coś mu nie wyjdzie (a zdarza się to bardzo często). Homer, po "ciężkim" dniu w pracy wybiera się do swojego ulubionego baru "MOE's", pije dużo piwa i rozmawia ze swoim niezbyt inteligentnym przyjacielem Barney'em. Homer jest (przynajmniej tak mu się wydaje) głową rodziny Simpsonów - co nie za dobrze mu wychodzi. Gdy krzyczy na swojego syna, często przypomina mu się coś zabawnego i zmienia temat. Jego ojcem jest Abraham Simpson, od którego to pożyczył pieniądze na swój dom, wkrótce po tym - wysłał go do domu starców. Matka Homera nie była znana dopóki nie upozorował on swojej śmierci. Spotkał ją wtedy na cmentarzu, a jak się potem okazało była zamieszana w sprawę z C.M.Burnsem i z tego powodu musiała uciec z miasta. Pomimo swojej głupoty, Homer potrafi być bardzo romantyczny, z czym na pewno zgodziłaby się jego żona, która często musi zwracać mu uwagę, bo coś robi źle. Nasz bohater ma wielkiego pecha, jego szef - Montgomery Burns nie może zapamiętac jego imienia. Homer miał wiele marzeń, które jednak nie były zbyt wysoko postawione...jednym z nich było zjedzenie największej kanapki na świecie i udało mu się to chodź tego nie pamięta. Homer śpiewał w zespole B-Sharps razem z Apu, Skinners'em, oraz Barney'em. Ich występyna scenie oraz śpiewanie bez akompaniamentu zrobiły furorę, jednak po dwóch tygodniach zespół upadł.

11homer.jpg
Plik ściągnięto 6749 raz(y) 36.41 KB

sachen
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 04, 2006 4:02 pm   

oczywiście 10! jest to moja ulubiona postać. jego "d'oh!" "whoohoo!", tok myślenia i gagi z nim rozbrajają mnie :D

dodam jeszcze, że ten serial nie miałby sensu bez niego :)
Ostatnio zmieniony przez sachen Nie Maj 07, 2006 7:09 pm, w całości zmieniany 1 raz  

emsie
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 04, 2006 5:26 pm   

Homer aka Max Power jest bezwzglednie motorem napedowym tegoz serialu:D:D byl i robil praktycznie wszystko wszedzie :D :D powiem szczerze ze mozna by o nim pisac i pisac a i tak nie wyczerpalo by to tematu :D praktycznie w kazdym odcinku jest kims by ostatecznie stac sie "tylko" homerem:D:D ... nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba pierwsze slowo jakie powiedziala maggie brzmialo "tato" ?? :) :) .. oczywiscie homer ma 10/10 i jeszcze +1 :D :D uhhhhhhhhhhhu :D :D

Sir Pawi
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 04, 2006 8:02 pm   

oczywiscie 10.1/10 ... szkoda ze nie ma wiekszej punktacji... TO JEST MÓJ IDOL xD

dLg
[Usunięty]

Wysłany: Pią Maj 05, 2006 1:11 pm   

Trudno coś o nim napisać... Jest sensem tego serialu, ma cudowne teksty, ma fantastycznie śmieszny charakter, ma absolutnie doskonały głos (dubbingowanie go to absurd). 100/10 ;)

El Bozo
[Usunięty]

Wysłany: Pią Maj 05, 2006 8:54 pm   

Pisałem by temat trefnej jedynki zostawić w spokoju, ale jednak olaliście moje słowa.
Jak ktoś jeszcze raz poruszy ten temat to nie skończy się na kasacji postów.
- El Bozo

idoleq  
Grampa

Wysłany: Nie Maj 07, 2006 4:16 pm   

Homer! mmm! Najlepsza animowana postac jaka widzial swiat1 1000000000000000000000/10 :)

Vidiu  
Profesor

Wysłany: Pią Maj 19, 2006 6:19 pm   

Ja też bardzo lubię Homera ale nie jest on moją ulubioną postacią. Szczególnie lubie jego śmiech. Ale ostatnio coraz bardziej mnie denerwuje gdy tworcy robią z niego kompletnego idiote. 9/10

blue_teddy  
Grampa

Wysłany: Pią Maj 26, 2006 4:16 pm   

Ten nie kompletnie łysy pan dostaje ode mnie bez wachania 10/10 :) uwielbiam jego hichot :D
Vidiu napisał/a:
Ale ostatnio coraz bardziej mnie denerwuje gdy tworcy robią z niego kompletnego idiote
racja Vidiu, mnie tez sie to nie podoba :| z tym zachowaniem małpy w przedostatnim odcinku 17 sezonu juz przesadzili :| ale mam nadzieje ze to sie zmieni :)

Vito  
Bart

Wysłany: Pią Maj 26, 2006 6:10 pm   

Vidiu napisał/a:
Ale ostatnio coraz bardziej mnie denerwuje gdy tworcy robią z niego kompletnego idiote.

Mi to raczej nie przeszkadza. Od początku robiono z niego idiotę i to właśnie jest śmieszne.

peter1310  
Grampa

Wysłany: Sob Maj 27, 2006 6:48 am   

10/10. Homer i jego inteligentne teksty są nie do porównania!

kshychopata  
Lisa

Wysłany: Nie Cze 04, 2006 1:24 pm   

Jak dorosnę chcę być taki jak Homer 10 pkt
"Press the any key. Where is the any key" (i jak go nie kochać???)

m@rcin  
Grampa

Wysłany: Wto Cze 06, 2006 2:23 pm   

Homer jest najlepszy i chyba nikt nie zaprzeczy :)
Ocena 10/10

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Wto Cze 06, 2006 10:41 pm   

Rzeczywiście cała kreskówka opiera się praktycznie na Homerze. Gdyby nie on serial nie śmieszył by tak bardzo. Ale patrząc z drugiej strony to gdyby twórcy stworzyli The Simpsons bez Homera, ludzie nie wiedzieliby co stracili więc twierdzenie, że bez Homera nie ma Simpsonów jest lekką przesadą. Niemniej daję 10.

wolo90
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lip 04, 2006 5:32 pm   

10 10 10 dla Homera jest najlepsza postacia w tej kreskowce zawsze ma najlepsze teksty :D

Odpowiedz do tematu