Wysłany: Nie Maj 23, 2010 12:08 am Homer w nowej reklamie nikefootball
Oglądając dzisiejszy finał Ligi Mistrzów zostałem bardzo pozytywnie zaskoczony w przerwie tegoż widowiska. Otóż lecą reklamy, nagle - jak to przeważnie bywa dynamiczna reklama jednej z marek sportowych, reklama leci, leci... przyjemnie się ją ogląda - wciąga, aż tu nagle... i właśnie, nie będę psuł zabawy
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 12:34 am
Reklama jest świetna i bez tego. Aczkolwiek trzeba przyznać, że smaczek Simpsonowy bardzo ciekawy. Swoją drogą, ta scena pokazuje, jaki prestiż ma ta kreskówka: gościnny występ w Simpsonach Ronaldo jest obok takich osiągnięć jak nakręcenie kasowego filmu o nim, wybudowanie stadionu jego imienia czy postawienie mu pomnika (co ciekawe, ten pomnik nie powstał na potrzeby tego filmu... on istnieje naprawdę).
A zmieniając temat, to rozwaliły mnie wprost scenki z tym aktorem grającym Ronaldo (zupełnie niepodobny), kasetą z trikami Ronaldinho w telezakupach czy "karierą" Rooney'a po tym nieudanym spotkaniu (ta broda ).
oglądałem tą reklama podjarany jak małe dziecko, w momencie jak zobaczyłem homera to zacząłem się śmiać, pomimo, że scena mało dowcipna. jak dla mnie świetna reklama
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 2:24 am
ag-25 napisał/a:
Jak to mało dowcipna? Ronaldo "założył siatkę Homerowi" nim ten zdołał do końca wypowiedzieć imię Portugalczyka
Wątpie w to, że gdybyś to opowiedział swoim znajomym, to by się zwijali ze śmiechu. Scenka po prostu jest... sympatyczna i dopasowuje się do klimatu reklamu.
Reklama fajna widziałem ją wczoraj na YT, a dzisiaj w telewizji. Jakieś super śmieszne to nie było, ale fajne tak. Może Ronaldo pojawi się w jakimś odcinku? Co do samej reklamy to bardzo fajnie to wyglądało.
Reklama spoko, jak zawsze gwiazdorska obsada.Tylko Ronaldinho tam nie pasuje bo go nie będzie na mistrzostwach
Motyw z Homerem fajny, zawsze miło że mają szacun do Simpsonów
ag-25 napisał/a:
BTW moim zdaniem to najlepsza reklama sportowa ever!
A wg mnie to najlepsza była z Brazylią w 98 roku na lotnisku Romario big respect
Nie no nie powiem, bardzo pomysłowe.
Jak widać nie brakuje ludziom jeszcze pomysłów na gry słowne.
Fajnie by było jakby to w jakimś odcinku wykorzystali.
Nike raz na jakiś czas puszcza reklamy które zwalają z nóg. Tak było z meczem z demonami, potem genialna reklama w której piłkarze kradli piłkę i walczyli z samurajami no i niezapomniana gra w klatce i "scorpion" R. Carlosa. Teraz z kolei przyszła pora na to dzieło Nieźle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum