Właśnie co do tego to taki mój mały pomysł. Może Johnny B. lepiej będzie gdy zdjęcia umieścisz dopiero gdy rozpocznie się głosowanie. Umieszczanie "na bieżąco" wydaje mi się że jest trochę nie fair w stosunku do uczestników, którzy jako pierwsi chcą wysłać zdjęcie. A jeżeli wszystkie były by zamieszczone dopiero po wystartowaniu głosowania to może by pomogło w wysyłaniu Forumowicze nie wstydzili by się że będą szli "na pierwszy ogień"
Decyzja oczywiście należy do Ciebie ale wydaje mi się że trochę by to rozluźniło to zawstydzenie, które na pewno w pewnym stopniu jest
Zgadzam się z Zawalem. Poza tym osoby nie wiedzące ile osób wysłało zdjęcia, mogą się spodziewać, że nie zrobił tego nikt i zdobędą nagrodę bo jako jedyni wezmą w konkursie udział;]
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 7:54 pm
ale nie ma nagrody za jedną pracę!
poza tym jeśli je opublikuje wcześniej to więcej osób się zmobilizuje wg mnie...
zrezztą na razie nie ma o czym mówić bo jeszcze nic nie ma
Wiek: 16 Dołączyła: 18 Sie 2007 Posty: 390 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 8:14 pm
Johnny B. napisał/a:
ale czemu chować, jeśli wyśle wcześniej to ma większe szanse, bo ludzie dłużej się będą mogli pracy przypatrzeć i im bardziej przypadnie do gustu...
Właśnie powiedziałabym, że praca wrzucone jako pierwsze będą miały największe szanse, bo będą już "stare i nudne". Prace wrzucone jako ostatnie będą powiewem świeżości i pewnie zwrócą większą uwagę niż te, które ludzie będą już znać.
Ale wydaje mi się że będzie problem z tym kto ma wysłać jako pierwszy bo będzie obawa o nabijanie się itp. A jeżeli prace będą przetrzymywane do końca zgłoszeń i ujawnione dopiero na początku głosowania to chyba bardziej umożliwi nie czajenie się z rozpoczęciem nadsyłania. Moim zdaniem część osób nie wysyła bo po prostu nie chcą być umieszczeni jako pierwsi.
Wiek: 16 Dołączyła: 18 Sie 2007 Posty: 390 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 8:21 pm
agusia napisał/a:
Właśnie powiedziałabym, że praca wrzucone jako pierwsze będą miały największe szanse, bo będą już "stare i nudne". Prace wrzucone jako ostatnie będą powiewem świeżości i pewnie zwrócą większą uwagę niż te, które ludzie będą już znać.
Tfu, wybaczcie. Zabiegana dzisiaj jestem bardzo... Chodziło mi oczywiście o to, że będą miały najmniejsze szanse.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum