To z plagiatem można też oczywiście inaczej zrozumieć. Ktoś wysyła zdjęcie, inna osoba to zdjęcie ogląda i zauważa pewne niedociągnięcia więc w swoim przebraniu stara się być jeszcze lepszym Dlatego nie lubię umieszczania zdjęć na bierząco...
Johnny B. Na 99% jutro dostaniesz moje zdjęcie. Szkoda tylko że będe pierwszym. Ale tak jak się dogadywaliśmy. Nie ma umieszczania do czasu startu głosowania i tego jeżeli byłbym jedyny
Wiek: 16 Dołączyła: 18 Sie 2007 Posty: 390 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 12:49 am
Z mojej strony zdjęcie już jest Wyślę jutro około południa, jak tylko dostanę je obrobione.
Swoją drogą, to było straszne... Nie mogę zmyć z siebie żółtej farby, choć skrobię ją od godziny.
Wiek: 16 Dołączyła: 18 Sie 2007 Posty: 390 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 6:07 pm
Kurde, ludzie, proponuję trochę więcej determinacji... Przecież to tylko zabawa, a na 1200 użytkowników biorą udział dwie osoby, coś chyba nie gra. Co za problem zrobić sobie zdjęcie? Nie wierzę, że jesteście wszyscy jacyś niesamowicie nieśmiali i nie chcecie się pokazać...
Zrobiłam zdjęcie, wyglądam na nim strasznie, farba łuszczy mi się na twarzy, ale wyślę je- bo czemu nie? Przecież chodzi o to, by było fajnie, byśmy się wspólnie pośmiali... To nie jest trudne ani czasochłonne, nie potrafię zrozumieć, dlaczego konkurs cieszy się wręcz znikomą popularnością.
Proponuję zastanowić się nad tym troszkę, bo, tak jak pisałam wyżej- to nie jest normalne, żeby na 1200 osób zdjęcie wysłały dwie.
Johny, wybacz że jeszcze nic nie dostałaś, ale coś ziomków nie ma na gadu i nie ma mi kto wysłać, tak to jest jak się robi zdjęcia nieswoim aparatem.
No niestety, ale nic z tego nie będzie bo już od dłuższego czasu nie mam weny do żadnych konkursów, a zwłaszcza Simpsonowych. Ale z wielką chęcią popatrzę na to czego dokonali inni no i w głosowaniu jak najbardziej wezmę udział!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum