Wysłany: Sob Lut 27, 2010 12:01 am I konkurs fotograficzny thesimpsons.pl
CZAS WYSYŁANIA PRAC JUŻ MINĄŁ.
MOŻECIE ZA TO OBEJRZEĆ PRACE FANÓW I ZAGŁOSOWAĆ NA SWOJEGO ULUBIEŃCA TUTAJ
Oto zatem konkurs, który wygrał (zgrozo!) jednym głosem
Zasady proste i wykonanie mam nadzieję też, więc może akurat dużo ludzi spróbuje?
REGULAMIN
ZDJĘCIE
wykonujemy swoje zdjęcie w przebraniu za jakąś postać z simpsonów.
zdjęcie najlepiej żeby było wykonane aparatem fotograficznym, nie komórką. Chyba że macie komórkę która ma świetną jakość i będzie widoczna Twoja śliczna buźka.
osoba ta musi być mieszkańcem Springfield (np. Moe), ale nie może być to jakaś gwiazda, która kiedyś wystąpiła (np. Justin Timberlake)
postać może być młodszą wersją któreś postaci (np. Homera, Marge)
można używać rekwizytów (np. puszka piwa z naklejką duff, patelnia itp).
można mieć perukę, ale bo coś na kształt peruki (np. niebieski turban)
można się pomalować na żółto
nie można założyć maski. Buźka musi być widoczna, mina też
zdjęcie musi mieć w którymś rogu niewielkie przyklejone zdjęcie postaci którą pokazujecie (żeby można było bezpośrednio porównać). Najlepiej żeby byliście w dokładnej takiej samej pozie (czyli jeśli wybieracie np. Homera i chcecie się zrobić na kanapie, to poszukajcie obrazka Homera na kanapie. Albo jeśli chcecie zrobić Moe, to poszukajcie jakiegoś fajnego obrazka Moe i zróbcie minę którą on robi na obrazku itp.)
JAK WYSYŁAĆ MI ZDJĘCIE?
zdjęcie oczywiście jak zwykle wysyłacie mi na kasienkawu(@)interia.pl (usuwamy nawiasy).
nie publikujemy sami zdjęcia bo będziemy zdyskwalifikowani
Żeby udowodnić nam że to właśnie Ty jesteś na zdjęciu (a nie jest to look-a-like wzięty z internetu), musisz wysłać mi dwa zdjęcia jedno konkursowe, drugie z Tobą (w przebraniu lub bez) trzymającą kartkę ze swoim nickiem na forum, albo napisem "thesimpsons.pl. nie opublikuje zdjęcia póki nie będzie zdjęcia uwierzytelniającego
zdjęcia będę publikować regularnie w miejscu do tego przeznaczonym, żeby każdy mógł zobaczyć prace.
GŁOSOWANIE
konkurs potrwa 18 dni (w końcu ile czasu potrzeba na zrobienie zdjęcia), jeśli naprawdę będzie trzeba to przedłużymy termin, aczkolwiek nie sądzę
Zatem prace możemy wysyłać w dniach 27/02 - 16/03 włącznie do północy.
w idealnym świecie zaraz po północy powstanie ankieta w której będzie można głosować przez 7 dni na swoją ulubioną pracę.
nie można głosować na swoje prace! Praca będzie zdyskwalifikowana!
NAGRODA
Nagroda oczywście będzie. Będzie nią gadający długopis simpsonowy i otwieracz do piwa
Nagrodę ufundował czcigodny Karoshi, dziękujemy Ci
PS. (:arrow: a jeśli prac będzie dużo może ktoś zrobi jakiś ładny kolaż )
Ostatnio zmieniony przez Johnny B. Sro Mar 17, 2010 12:09 am, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 15 Dołączyła: 18 Sie 2007 Posty: 110 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 12:14 am
Johnny B. napisał/a:
Nagrodę ufundował czcigodny Karoshi, dziękujemy Ci
A pomysłodawcy nikt nie podziękuje... No przykro, przykro
Żart oczywiście, ja mam zapytanie takie:
Johnny B. napisał/a:
Żeby udowodnić nam że to właśnie Ty jesteś na zdjęciu (a nie jest to look-a-like wzięty z internetu), musisz wysłać mi dwa zdjęcia jedno konkursowe, drugie z Tobą (w przebraniu lub bez) trzymającą kartkę ze swoim nickiem na forum, albo napisem "thesimpsons.pl. nie opublikuje zdjęcia póki nie będzie zdjęcia uwierzytelniającego
Nie może być po prostu link do profilu na naszej-klasie?
_________________ "Niektórzy ludzie są mili. Inni mówią prawdę."
Uuuu Rotten syto weekend zaczął widzę Co do konkursu to szkoda że twarz musi być oryginalna, miałem zamiar użyć pewnego rekwizytu ale cóż Trochę więcej pracy mam nadzieję że się opłaci Do dzieła !!
ło jezusie mam nadzieję, że nigdzie indziej nic nie pisałem swoją drogą nie jestem w stanie rozszyfrować o co mi mogło chodzić nie wiem czy nie chciałem się zapytać, czy zdjęcia mogą być tknięte fotoszopem (np. pokolorowanie się na żółto, wklejenie logo duffa na puszkę )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum