II ogólnopolski zlot fanów odbędzie się 2 sierpnia w Krakowie
W planie: kalambury simpsonowe, konkursy, nagrody, oglądanie odcinków.
Składka wynosi 20 zł, pokrywa to koszty wynajem sali i opłatę za nagrody ( z tego punktu chciałabym podziekować Lee_noxowi za sponsoring).
żeby móc pojechać zlot musisz wysłać przelewem kwotę składki ( lub więcej jeśli chcesz zasponsorować). Proszę się zgłaszać do mnie na PW a ja podam numer konta. Jeżeli przyjeżdzasz z osobą towarzyszącą, również musisz za nią zapłacić.
Przyjazd oczywiście wiąże się z noclegiem.
Więcej informacji na temat noclegu i organizacji TUTAJ
Mapka dojazdu do hoesteli i klubu OKO Tutaj
UWAGA:Jeśli nie jesteś pełnoletni/a musisz wysłać nam skanem albo zdjęciem zgodę rodziców na Twój przyjazd! W przypadku takich osób numer konta wysyłam dopiero po otrzymaniu "karteczki". Oto jej wzór:
Wyrażam zgodę na udział mojego syna/córki .................................. w II Ogólnopolskim Zlocie Fanów "The Simpsons", który odbędzie się w klubie OKO na ulicy Węgierskiej 1 w Krakowie dnia 2 sierpnia 2008 roku od godziny 18. W trakcie trwania Zlotu (dojazd, pobyt, powrót) biorę pełną odpowiedzialność za moje dziecko.
(podpis) Można się deklarować (i wpłacać ) do 14 lipca najpóźniej!
Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 12:12 am
gacjan napisał/a:
hmmm proszę tylko nie wtedy, kiedy jest w Tychach festiwal im. Ryśka Riedla (ostatni weekend lipca)
w sumie na ryśku fajnie byłoby zostać
początek sierpnia (tak do 7 myślę) jest datą, która mi raczej odpowiada
pewność będę miał dopiero na początku lipca, ale powinno być ok. później będę organizował jakiś wyjazd..
ogólnie proponuję sobotę, jeśli można zasugerować cokolwiek. w piątek nie wiem, czy z pracy zdążyłbym do krakowa dojechać a w sobotę luzik
mam nadzieję, że w tym roku wypali idea
jeśli jakoś mogę się przydać w organizacji, walcie śmiało
O właśnie co do organizacji - ja mogę narysować jakiś duży ładny plakat promujący zlot(tak samo jak Johnny B. zrobiła dwa lata temu), o ile czas mi na to pozwoli...
Aha, dzięki, no to dobrze, bo przez chwilę się bałem, że mówiąc pierwszy tydzień sierpnia masz na myśli okres 4-10 sierpnia(począwszy od pierwszego poniedziałku sierpnia, bo sam sierpień zaczyna się w piątek) a wtedy to bym już nie mógł bo na pielgrzymkę idę.
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 12:36 am
Ja proponuję zrobić ankietę (najlepiej na określony czas), żeby sprawdzić czy w ogóle uzbieramy wystarczającą ilość osób (powiedzmy 10). Moznaby też wybrać jakiś alternatywny termin (np. tydzień wcześniej).
Jeśli wyniki ankiety będą obiecujące, to zaczniemy zbierać kasę i coś organizować.
Oczywiście zasady byłyby takie jak ostatnio - osoby poniżej 18 lat będą potrzebowały pozwolenia rodziców (którego scan/zdjęcie będą musiały wysłać mailem do nas) - więc weźcie to pod uwagę.
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 12:58 am
And-or napisał/a:
Ja proponuję zrobić ankietę (najlepiej na określony czas), żeby sprawdzić czy w ogóle uzbieramy wystarczającą ilość osób (powiedzmy 10). Moznaby też wybrać jakiś alternatywny termin (np. tydzień wcześniej).
jestem 'za'
dobrze byłoby też dać jako warunek, podobnie jak ostatnio (pamiętam, że przynajmniej taki pomysł padł), zaliczkę w wysokości np 5zł.
wtedy wzrośnie prawdopodobieństwo, że osoby zdeklarowane przyjdą
a jak nie to już ich strata
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 1:38 am
Johnny B. napisał/a:
halo czytałeś posta pierwszego? składka 20 zł.
ale może być to dwojako rozumiane..
składka może zostać wpłacona przy wejściu, albo na konto wcześniej
mi się skojarzyło z opłatą wręczoną "bramkarzowi" przy wejściu.
jeśli chodzi o wpłatę na konto to ok, wybacz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum