Wysłany: Sob Cze 23, 2007 12:18 am II zlot polskich fanów The Simpsons!
Tutaj będziemy zamieszczać szczegóły dotyczące organizacji zlotu.
Jak widzicie, jest tu również ankieta. Zachęcamy do głosowania - pomoże nam to oszacować ile osób mamy się spodziewać na zlocie.
Wstępne ustalenia:
Miejsce: Warszawa
Czas: Nieustalony (termin 11 sierpnia 2007 odwołany)
Lee_Nox napisał/a:
Osoby poniżej 14 roku życia nie będą wpuszczone na zlot bez opieki osoby dorosłej. Niechętnie wprowadzam takie ograniczenie, ale są ku temu powody. Zlot będzie w klubie w centrum miasta, w nocy i nie mogę brać na siebie odpowiedzialności za uczestników. W dodatku osoby niepełnoletnie muszą przynieść ze sobą kartkę od rodziców/prawnych opiekunów pozwalającą im na udział w zlocie. Tyczy się to nawet tych, którzy przyjdą pod opieką osoby dorosłej (czytaj: jeśli przyjdziesz z pełnoletnim bratem i tak bez karteczki nie wejdziesz). Oczywiscie jeśli ktoś przychodzi z mamą/tatą nie musi okazywać karteczki, nie przesadzajmy z biurokracją.
Dodatkowo proszę o wcześniejsze przesłanie skanu/zdjęcia takiej karteczki na adres kamborek (@) gmail.com
OGłOSZENIE!!!
Proszę o zajrzenie do tego tematu aby potwierdzić swój udział. To naprawdę ważne.
No dobra, tak więc na początek apel do wszystkich zainteresowanych (i nie tylko). Przydałoby się jakieś dobre miejsce na taką imprezę. Mam parę pomysłów i zobaczę co da sie z tym zrobić, ale jeśli ktoś zna jakąś miejscówkę, w której dałoby się zorganizować taki zlot małym (a najlepiej zerowym) kosztem to chętnie bym o tym usłyszał (na privie najlepiej, coby tematu nie zapychać). Jak będzie coś więcej wiadomo to na pewno o tym usłyszycie w tym temacie.
Stay tuned.
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 11:15 pm
Mimo, że pewnie się nie pojawie na zlocie, to bardzo podoba mi się idea zrzeszania fanów The Simpsons. Zloty są także kolejnym pretekstem do wspólnej zabawy;]. Podoba mi się także fotka na stronie głównej pod newsem o zlocie bo pochodzi z mojego ulubionego odcinka.
Ohoooo zaczyna się. A dlaczego nie w Krakowie, a dlaczego nie w Skwierzynie, a dlaczego nie w Świniopasach... opanujta się ludziska. Będzie w Warszawie i już.
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 12:21 pm
Dobrze powiedziane trzeba było heh wtedy to nie wiedziałem o tym forum. Ale macie racje bezsensowna dyskusja na temat gdzie mógł by być zlot a gdzie nie... Wybraliście już i dobrze.
Ja mam pytanie wiem, że za wcześnie na nie ale jednak...
- wynajmiecie jakiś klub ?
- To jest jednodniowy zlot ?
- jaka jest składka ? he
itp
Pytania proste ale nigdy w takim czymś nie uczestniczyłem aaa wolałbym sobie to zaplanować wakacje heh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum