Kochani!
Halloween i jesień coraz bliżej, zatem wypadałoby ogłosić jakiś konkurs na naszym kochanym forum
A oto i on!
Z dniem dzisiejszym uznaję za otwarty już III konkurs na banner halloweenowo-jesienny The Simpsons!!
ZASADY (-> prosimy się ich trzymać)
Praca powinna zawierać:
jakiś element halloweenowo (np. dynie, duchy, postacie poprzebierane etc), jesienno(np. spadające pomarańczowe liście etc) - simpsonowy -> wygrana praca zostanie wklejona jako główny banner i będzie sobie na nim przez jakiś czas dlatego WAżNY jest nie tylko element halloweenowy (który będzie odpowiedni na kilka dni w październiku i listopadzie), ale również jesienny (by mógł neutralniej pobyć sobie dłużej na głównej stronie)
adres strony (www.thesimpsons.pl) w którymś rogu
napis: The Simpsons Portal
Każdy chcący wziąć udział w konkursie tworzy wyżej wymieniony baner i wysyła go mi na adres mailowy ( kasienkawu(@)interia.pl (usuńcie nawiasy z adresu przed wysłaniem)) . A to z tej racji, że chcemy, aby każda praca była anonimowa do ogłoszenia wyników konkursu. Ja prace oczywiście będę regularnie zamieszczać na forum i podpiszę je odpowiednimi numerkami (np. #1, #2 itd)
Jeżeli sam umieścisz swoją pracę, niestety będzie ona zdyskwalifikowana
baner ma mieć rozmiary: 953x200px
Prace należy przesyłać w terminie 12.10 - 25.10 do północy. A Zatem, macie dwa tygodnie na wysłanie swoich prac!
Można wysyłać więcej niż jedną pracę Ale nie przesadzajmy jednak z ilością (jeśli uznam, że prac danego autora już jest za dużo to mu powiem by przestał wysyłać):P
Dnia 26.10 godzina 00.01 otwieramy ankietę. Tam umieszczamy numery wszystkich nadesłanych prac, i nawołujemy forumowiczów do głosowania. Każdy ma prawo głosu, każdy ma również prawo wypowiedzieć się na temat danej pracy.
ankieta potrwa do 30.10 do północy, czyli bedziemy głosować krócej niż zwykle (5 dni) po to by 31 października w Halloween banner pojawił się na głównej stronie!
NAGRODA DLA ZWYCIĂŠZCY
Tym razem będzie ona możliwa dzięki uprzejmości forumowiczów co wpłacili na zlot, do którego nie doszło.
po angielsku - doskonała forma nauki
kredowy papier
opisy odcinkow sezonu 9 i 10
najlepsze dowcipy sezonu 9 i 10
najlepsze cytaty sezonu 9 i 10
dużo obrazków, tekstów piosenek, i innych dodatkowych fajnych rzeczy.
jednym słowem coś dobrego dla kolekcjonera
kupione w antykwariacie, zatem lekko używane, cena rynkowa w Stanach 12.95$
A wg. mnie dobrze że Johnny B. nie umieszcza prac. Niech je wszystkie trzyma i umieści dopiero po zakończeniu nadsyłania. Tym sposobem nie będzie możliwości "pożyczania" pomysłów z innych prac bo w poprzednich konkursach zauważyłem już coś takiego...
po angielsku - doskonała forma nauki
kredowy papier
opisy odcinkow sezonu 9 i 10
najlepsze dowcipy sezonu 9 i 10
najlepsze cytaty sezonu 9 i 10
dużo obrazków, tekstów piosenek, i innych dodatkowych fajnych rzeczy.
kupione w antykwariacie, zatem lekko używane, cena rynkowa w Stanach 12.95$
kupione w antykwariacie, zatem lekko używane.
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 12:55 am
nie wiedzieć czemu żadna praca nie chce się załączyć na imageshack. Przesłałam je naszej kadrze może im się uda, chyba że któreś z was zna inne miejsce gdzie możnaby je załaczyć, a=tak by nie zużywało to naszego transferu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum