Z ostatniej chwili: właśnie doszły mnie słuchy, iż VIII Ogólnopolski Zlot Fanów Queen, który miał się w tym roku odbyć w Toruniu nagle został odwołany! Zamiast tego fani zespołu debatują nad jakimś nieoficjalnym alternatywnym zjazdem w innym mieście i terminie(te dwie rzeczy są jeszcze do ustalenia).
W związku z tym wszystko wskazuje na to, iż będę mógł spokojnie przybyć w tym roku do Was na zlot!
Ale swoje oficjalne przybycie potwierdzę dopiero gdzieś jutro może pojutrze, bo anuż może się coś jeszcze wyjaśni odnośnie zlotu Queen'u(bo jak dla mnie to to jeszcze nie jest do końca wiarygodna informacja odnośnie tego co się stało ).
A tak wogóle to kto i ile osób zadeklarowało już, że jedzie?
Kolejne ważne ogłoszenie - ponieważ organizacja zlotu wymaga w miare dokładnej wiedzy ilu osób możemy się spodziewać, wyznaczamy termin wpłat - do końca czerwca obowiązuje wpisowe 30 zł, tak jak podawaliśmy. Po tym terminie wpłata wzrośnie do 40 zł.
Pamiętajcie, że im szybciej wpłacicie tym lepsze nagrody będziemy w stanie załatwić - część z nich sprowadzana jest z zagranicy, dlatego musimy mieć na to odpowiednią ilość czasu.
Tak więc, deklarujcie się, kochani, im nas więcej tym weselej i tak dalej. Nie zawiedźcie simpsonowej braci
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 12:44 pm
Po dłuższym namyślaniu się, stwierdziłem, że to nie będzie problem wybrać się na weekend do Warszawy. Trochę się martwiłem o nocleg, ale ta sprawa została już wyjaśniona.
Czyli ja też wybieram się na zlot!
No bez przesady... :]
Ale w każdym razie dzięki za słowa uznania.
Ale ja jednak swoją obecność bądź nie ostatecznie to chyba będę mógł potwierdzić dopiero w lipcu(no może jeszcze pod koniec czerwca) bo termin owego alternatywnego zlotu Queen może wciąż przypaść na ten sam weekend co zlot Simpsonów. Na razie to forumowicze z forum o Queen wahają się pomiędzy terminami 25-26 lipca a 8-9 sierpnia. Na szczęście przewagę, choć niewielką, ale jednak ma drugi weekend sierpnia i jeśli ten termin się utrzyma to jest szansa, że pojawię się na dwóch zlotach.
Oj, a mnie się wydaje, że to wcale nie jest reguła i nie od tego wcale zależy liczba fanów w danym kraju. Jak już to prędzej należałoby by chyba brać pod uwagę liczbę ludności danego kraju, a nie jego powierzchnię.
Ale i tak liczba fanów tak naprawdę zależy pewnie od czegoś zupełnie innego...
Nie wiem od czego zależy liczba fanów, ale jak na razie zgłosiły się i zapłaciły dwie osoby. No, kochani, jak to tak? Na forum kilka tysięcy użytkowników a na zlocie zjawi się ile? 10 może? Od tego są wakacje, żeby gdzieś pojechać, poznać fajnych ludzi, a gdzie może być do tego lepsze miejsce niż zlot fanów The Simpsons? Pokażcie się, prawdziwi fani!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum