W kwestii hosteli - tak jak napisała Johnny, nasz budżet nie przewiduje wynajmowania lokalu, bo po prostu nie ma tylu osób chętnych by za to zapłacić (uznaliśmy, że lepiej mieć nagrody niż wywalać całą kasę na wynajęcie całej knajpy, zresztą nawet wtedy mogłoby nie wystarczyć). Dlatego żeby zarezerwować cokolwiek muszę wiedzieć ile osób się pojawi, by móc rozmawiać z właścicielami. Dlatego potrzebuję waszych deklaracji. A ponieważ jak do tej pory mało osób sie zgłosiło, muszę czekać do ostatniej chwili. Z tego też powodu lista hosteli pojawi się późno. Póki co, jeśli ktoś chce mieć pewność, że będzie miał gdzie nocować, to TUTAJ macie listę hosteli według google. Przezorni mogą sobie czegoś poszukać.
ShadowSong - poczekamy parę latek, nie martw się. Niczym żona skazanego - będziemy czekać
Ja niezależnie od tego czy ostatecznie przyjadę czy nie to jednak pieniążki wpłacę(ale to dopiero po 1 lipca). Jakbym się jednak nie zjawił(a tego na razie jeszcze obiecać niestety nie mogę) to przynajmniej będziecie mieli dodatkowe fundusze na nagrody. Potraktujcie to więc jako sponsoring, jeśli by mnie tam na miejscu wśród Was zabrakło.
(a jesli przyjadę to tradycyjnie już wręczę nagrodę dla osoby która będzie miała najbliżej na zlot)
No dobra to i ja się dorzucę. Tak jak Technik Nadzoru tradycyjnie (drugi raz to już tradycja ?) funduję nagrodę dla osoby, która będzie miała najdalej na zlot.
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 1:59 am
ZLOT ODWOłANY.
Teraz z pieniędzmi tych co wpłacili, możecie:
a) wpłatę przeznaczyć na nagrody za konkursy na stronie - sponsoring
b) możecie je dostać z powrotem
c) mogą leżeć na koncie lee_noxa i czekać na następny zlot ( o ile takowe jeszcze w ogóle będą)
d) wasza propozycja.
Bardzo prosze pisać do mnie na PW którą opcję wybieracie.
Techniku co do spotkania nieoficjalnego to czemu nie, tylko że proponuje niedziele lub poniedziałek, bo będę wcześniej w innym miejscu ( i and-or też)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum