The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: fanow, simpsons, warszawa, zlot

Przesunięty przez: Ares
Nie Cze 21, 2009 10:31 pm
III Zlot fanów The Simpsons - WARSZAWA
Autor Wiadomość
Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Wto Maj 05, 2009 11:50 pm   III Zlot fanów The Simpsons - WARSZAWA

Termin: 25 lipca
Gdzie: Warszawa
Nazwa knajpy jeszcze nie wiadomo
Cena za wstęp (całość kwoty idzie na nagrody dla zlotowiczów i/lub wynajęcie sali): 30zł (do końca czerwca); 40zł (od lipca)
Kto może przyjechać? każda osoba pełnoletnia (może również zabrać dziewczynę/chłopaka/przyjaciół/ciocię, ale musi nam o tym powiedzieć i wpłacić za nich za wstęp)
Jak płacić?: piszemy PW do użytkownika Lee_nox, on poda swój numer konta.
Chce być sponserem!: świetnie! Będziemy bardzo wdzięczni za każdą kwotę, w tej sprawie pisz do Lee_noxa.
Noclegi : jak będzie odpowiednia pora (i jak będzie wiadomo gdzie) Lee_nox poda nazwy hosteli/hoteli w pobliżu miejsca zlotu, i każdy na własną rękę będzie sobie mógł zarezerwować miejsce
Co będziemy robić? na pewno będzie stały element programu - konkurs wiedzy o TS, również kalambury, zupełnie nowy rodzaj zabawy (familiada) i może oglądanie odcinków jeśli załatwi się salę z projektorem (to będzie dużo więcej kosztować!)
Nagrody jak zwykle będą i postaramy się by były jeszcze lepsze niż w zeszłym roku. Na pewno będziemy z UK sprowadzać i jeżeli udadzą się pertraktacje - to coś ze strony ANIMADOS również będzie
co jeszcze? pertraktujemy obecnie z Animados, bardzo możliwe, że nam pomogą w organizacji (zafundują salę, dadzą zniżki na nagrody itp). W ramach postępów w negocjacjach będę informować.

Pytania?

Ps. Im szybciej się zmobilizujemy, tym szybciej my możemy brać się za organizacje:
by móc zarezerwować knajpę => musimy mieć określoną ilość osób. By zamówić nagrody => musimy mieć jakieś pieniążki.
Także decydujmy się i piszmy tutaj!

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Wto Maj 05, 2009 11:57 pm   

Jeśli chodzi o lipiec to w ostatni weekend ja na pewno nie mogę bo się wybieram wtedy na zlot fanów zespołu Queen do Nowego Miasta Lubawskiego(lub do Trzebnicy).
Mnie by pasował jedynie przedostatni weekend miesiąca(18-19 lipca), ale to też jeszcze na razie nic pewnego.

Technik Nadzoru  
Grampa

Wysłany: Sro Maj 06, 2009 7:38 am   

Ja lipiec mam wolny - w sierpniu byłoby gorzej

Mokujin8  
Profesor

Wysłany: Sro Maj 06, 2009 10:10 am   

jeśli o mnie chodzi, to od 4 lipca do 26 sierpnia autostopuję po japonii :D
tak więc tylko myślami będę mógł być z wami :(
ale jeśli z jakiegoś powodu termin się zmieni na np. początek września, możecie na mnie liczyć :)
a przy okazji chciałem zapytać, czy filmik z poprzedniego zlotu gdzieś już został zamieszczony?
http://niebogwiazdzistenademna.blogspot.com/

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Sro Maj 06, 2009 1:01 pm   

Nie został, leży i się trawi. i dobrze się dzieje bo sporo z niego powyrzucałam żeby nie był zbyt nudny :)

Shaggy, termin jeszcze się okaże :)
Mokujin szalejesz!!!
Techniku to fajnie, kto jeszcze poza starą ekipą? :P

Bo jak się nie zbierze za dużo osób to nie ma co się cackać to już lepiej zrobić spotkanie przy piwie bez niczego i basta :P

malyxxl  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Sro Maj 06, 2009 2:44 pm   

Ja muszę znać dokładny termin, i swoją ewentualną obecność będę mógł potwierdzić dopiero gdzieś pod koniec czerwca, bo mam trochę wyjazdów ze strzelcem.

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Sro Maj 06, 2009 3:00 pm   

Johnny B., no to już lekka przesada. Rok mija a my jeszcze filmu obejrzeć nie możemy. Kiedy go wreszcie udostępnisz? A na tegoroczny zlot nie zabieraj lepiej kamery bo po co?

Mokujin8  
Profesor

Wysłany: Sro Maj 06, 2009 3:45 pm   

tomeczek napisał/a:
Johnny B., no to już lekka przesada. Rok mija a my jeszcze filmu obejrzeć nie możemy. Kiedy go wreszcie udostępnisz? A na tegoroczny zlot nie zabieraj lepiej kamery bo po co?

najwidoczniej nie miała czasu. johnny nie miała obowiązku niczego montować, więc wydaje mi się, że jedyne co możesz napisać, to przeprosić za powyższy post.
http://niebogwiazdzistenademna.blogspot.com/

Technik Nadzoru  
Grampa

Wysłany: Sro Maj 06, 2009 7:22 pm   

tomeczek napisał/a:

Trzeba było przyjechać, to nie musiałbyś na film tak niecierpliwie oczekiwać ;-)

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Czw Maj 07, 2009 12:45 pm   

Ale po co montować? Udostępnić tak jak jest i spokój. A przez rok czasu nie znaleźć a mieć czas na zorganizowanie 3 konkursów albo i więcej może?

Może nie napisałem tego grzecznie ale wg mnie to jest olewanie ludzi bo prośby o udostępnienie tego filmu pojawiały się kilka miesięcy temu co chwilę a teraz ludzie już są zrezygnowani. Za każdym razem też pojawiały się zapewniania, że udostępni już niedługo.

Technik Nadzoru  
Grampa

Wysłany: Czw Maj 07, 2009 6:44 pm   

A moim zdaniem lepiej udostępnić dobry film (a montowanie czegoś takiego to naprawdę trochę czasu zajmuje)
(bez montażu to można wysłać tylko tym, którzy byli na zlocie)

BTW - chętnych na spotkanie (poza Shaggym, Malyyxem i Mokujinem nie widzę)
:(

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Czw Maj 07, 2009 7:01 pm   

Technik Nadzoru napisał/a:
BTW - chętnych na spotkanie (poza Shaggym, Malyyxem i Mokujinem nie widzę)
:(

Trochę cierpliwości. :P Mija dopiero drugi dzień od wstawienia tego ogłoszenia. ;) Myślę, że więcej chętnych i zdecydowanych osób będzie gdzieś tak już bliżej wakacji. IMO dopiero wtedy większość zacznie już konkretnie swoje wyjazdy planować. :)

mgr_rybak  
Sponsor

Wysłany: Pią Maj 08, 2009 6:44 pm   

Jak się dobrze ułoży to na weekend mogę wyskoczyć do Wawy. Ale u mnie to wiadomo dosłownie z dnia na dzień.

And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Pią Maj 08, 2009 11:36 pm   

tomeczek, produkt końcowy może wygląda banalnie, ale prawda jest taka, że aby dobrze zmontować film trzeba mieć bardzo dużo czasu i wenę. Johnny nie lubi robić byle czego i chce aby ten film był dobry więc sporo wycina, dodaje i to zajmuje czas. No i trzeba mieć wenę bo nie zawsze ona jest. Montowanie jest jak tworzenia dzieła sztuki :)
Na pewno go zrobi do zlotu chociażby po to by zareklamować następny (tzn 3) :)

A tak swoją drogą widzę, że nikła frekwencja jest na razie.

gacjan  
Profesor

Wysłany: Sob Maj 09, 2009 10:54 pm   

chyba żadne wesele mi nie wyskoczy, a że zacząłem prace na własny rachunek, to jak tylko nie będę na wakacjach, to się piszę...
pełnoletni jestem jak najbardziej :)

Odpowiedz do tematu