Wysłany: Wto Maj 05, 2009 11:50 pm III Zlot fanów The Simpsons - WARSZAWA
Termin: 25 lipca
Gdzie: Warszawa
Nazwa knajpy jeszcze nie wiadomo
Cena za wstęp (całość kwoty idzie na nagrody dla zlotowiczów i/lub wynajęcie sali): 30zł (do końca czerwca); 40zł (od lipca)
Kto może przyjechać? każda osoba pełnoletnia (może również zabrać dziewczynę/chłopaka/przyjaciół/ciocię, ale musi nam o tym powiedzieć i wpłacić za nich za wstęp)
Jak płacić?: piszemy PW do użytkownika Lee_nox, on poda swój numer konta.
Chce być sponserem!: świetnie! Będziemy bardzo wdzięczni za każdą kwotę, w tej sprawie pisz do Lee_noxa.
Noclegi : jak będzie odpowiednia pora (i jak będzie wiadomo gdzie) Lee_nox poda nazwy hosteli/hoteli w pobliżu miejsca zlotu, i każdy na własną rękę będzie sobie mógł zarezerwować miejsce
Co będziemy robić? na pewno będzie stały element programu - konkurs wiedzy o TS, również kalambury, zupełnie nowy rodzaj zabawy (familiada) i może oglądanie odcinków jeśli załatwi się salę z projektorem (to będzie dużo więcej kosztować!)
Nagrody jak zwykle będą i postaramy się by były jeszcze lepsze niż w zeszłym roku. Na pewno będziemy z UK sprowadzać i jeżeli udadzą się pertraktacje - to coś ze strony ANIMADOS również będzie
co jeszcze? pertraktujemy obecnie z Animados, bardzo możliwe, że nam pomogą w organizacji (zafundują salę, dadzą zniżki na nagrody itp). W ramach postępów w negocjacjach będę informować.
Pytania?
Ps. Im szybciej się zmobilizujemy, tym szybciej my możemy brać się za organizacje:
by móc zarezerwować knajpę => musimy mieć określoną ilość osób. By zamówić nagrody => musimy mieć jakieś pieniążki.
Także decydujmy się i piszmy tutaj!
Jeśli chodzi o lipiec to w ostatni weekend ja na pewno nie mogę bo się wybieram wtedy na zlot fanów zespołu Queen do Nowego Miasta Lubawskiego(lub do Trzebnicy).
Mnie by pasował jedynie przedostatni weekend miesiąca(18-19 lipca), ale to też jeszcze na razie nic pewnego.
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 10:10 am
jeśli o mnie chodzi, to od 4 lipca do 26 sierpnia autostopuję po japonii
tak więc tylko myślami będę mógł być z wami
ale jeśli z jakiegoś powodu termin się zmieni na np. początek września, możecie na mnie liczyć
a przy okazji chciałem zapytać, czy filmik z poprzedniego zlotu gdzieś już został zamieszczony?
Ja muszę znać dokładny termin, i swoją ewentualną obecność będę mógł potwierdzić dopiero gdzieś pod koniec czerwca, bo mam trochę wyjazdów ze strzelcem.
Johnny B., no to już lekka przesada. Rok mija a my jeszcze filmu obejrzeć nie możemy. Kiedy go wreszcie udostępnisz? A na tegoroczny zlot nie zabieraj lepiej kamery bo po co?
Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 3:45 pm
tomeczek napisał/a:
Johnny B., no to już lekka przesada. Rok mija a my jeszcze filmu obejrzeć nie możemy. Kiedy go wreszcie udostępnisz? A na tegoroczny zlot nie zabieraj lepiej kamery bo po co?
najwidoczniej nie miała czasu. johnny nie miała obowiązku niczego montować, więc wydaje mi się, że jedyne co możesz napisać, to przeprosić za powyższy post.
Trzeba było przyjechać, to nie musiałbyś na film tak niecierpliwie oczekiwać
Ale po co montować? Udostępnić tak jak jest i spokój. A przez rok czasu nie znaleźć a mieć czas na zorganizowanie 3 konkursów albo i więcej może?
Może nie napisałem tego grzecznie ale wg mnie to jest olewanie ludzi bo prośby o udostępnienie tego filmu pojawiały się kilka miesięcy temu co chwilę a teraz ludzie już są zrezygnowani. Za każdym razem też pojawiały się zapewniania, że udostępni już niedługo.
A moim zdaniem lepiej udostępnić dobry film (a montowanie czegoś takiego to naprawdę trochę czasu zajmuje)
(bez montażu to można wysłać tylko tym, którzy byli na zlocie)
BTW - chętnych na spotkanie (poza Shaggym, Malyyxem i Mokujinem nie widzę)
BTW - chętnych na spotkanie (poza Shaggym, Malyyxem i Mokujinem nie widzę)
Trochę cierpliwości. Mija dopiero drugi dzień od wstawienia tego ogłoszenia. Myślę, że więcej chętnych i zdecydowanych osób będzie gdzieś tak już bliżej wakacji. IMO dopiero wtedy większość zacznie już konkretnie swoje wyjazdy planować.
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 11:36 pm
tomeczek, produkt końcowy może wygląda banalnie, ale prawda jest taka, że aby dobrze zmontować film trzeba mieć bardzo dużo czasu i wenę. Johnny nie lubi robić byle czego i chce aby ten film był dobry więc sporo wycina, dodaje i to zajmuje czas. No i trzeba mieć wenę bo nie zawsze ona jest. Montowanie jest jak tworzenia dzieła sztuki
Na pewno go zrobi do zlotu chociażby po to by zareklamować następny (tzn 3)
A tak swoją drogą widzę, że nikła frekwencja jest na razie.
chyba żadne wesele mi nie wyskoczy, a że zacząłem prace na własny rachunek, to jak tylko nie będę na wakacjach, to się piszę...
pełnoletni jestem jak najbardziej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum