Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 4:59 am
Johnny B. napisał/a:
ZLOT ODWOłANY Z POWODU BRAKU CHĂŠTNYCH.
no wiecie co.. wstyd i tyle!!
nie mowie o organizatorach oczywiscie, bo ci sie spisali (JAK ZWYKLE) na medal.
ale zeby nawet 10 osob nie chcialo sie na zlot wybrac..?
co z was za fani?
Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 3:23 pm
ja nie oczekuje, ze ktos zacznie mi sie tutaj tlumaczyc
mysle, ze czas najwyzszy przestac zadawac sobie pytania, co www.thesimpsons.pl moze zrobic dla was (it`s all about subtitles?), a zaczac sie pytac, co wy mozecie zrobic dla www.thesimpsons.pl (brac udzial w zyciu forum, zamieszczac na innych stronach `nasze` bannery, dofinansowywac strone i brac udzial w organizowanych przez nia akcjach)!
zdaje sobie sprawe, ze przez ostatnie pol roku moja aktywnosc na forum spadla, ale mysle, ze wciaz mam prawo sie zloscic na uzytkownikow, ktorzy nie zrobili dla calej tej inicjatywy NIC!
i sie zloszcze
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 9:24 pm
ale ostatnio nikt się nie zadeklarował z niepelnoletnich więc nie było potrzeby karteczek a potem stwierdziliśmy, że to zbyt duża odpowiedzialność i nie chcemy jej brać na siebie. W zeszłym roku chyba też było od 18... ale może się myle
Ale Ty wg profilu masz więcej niż 18 więc czym się martwisz i czemu się nie zadeklarowałeś na przyjazd?
Z tego profilu czasem korzysta mój też młodszy brat i powiedział mi o zlocie ale szczerze nie miałem teraz zbytnio czasu, ponieważ musze pewne sprawy nadgonić i troche sie ogarnąć. Może następnym razem ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum