Hej wszytskim. Mam małe pytanie. Jestem zainteresowany kupnem jakiegoś sezonu Simpsonów na DVD, ale zastanawia mnie ich wydanie. Z tego co wiem sezony 1-5 to zwykłe pudełko DVD z płytami włożone w dodatkowe tekturowe opakowanie. A co z nowszymi sezonami, 6-9? Czy są to opakowania w stylu zachodnim - rozkładane tekturowe - z płytami w każdej części opakowania, czy takie same jak te starsze? Oczywiście chodzi mi o polskie wydania. Na starsze wydania szkoda kasy - nie prezentują się one zbyt okazale jak za taką cenę.
vegas143, jak bylem w empiku po wydaniu bodaj 8 sezonu, to porównalem wagowo ze starszym i szczerze, to niczym sie chyba nie rózni. Poza tym mozna potrzasnac pudelkiem i zobaczyc, czy cos jest w srodku. Chyba ostatnio zaczeli dodawac jakies kupony +10zl na wszystko, jesli slychac w srodku kupon, to zwykly fail
Wysłany: Nie Lis 13, 2011 8:42 pm
Imperial to największy partacz na polskim rynku, nie umie normalnie wydać żadnego serialu. Gdyby ktoś porównał oryginalne wydanie Simpsonów z tym co mamy tutaj to od razu zaiwaniałby po te zagraniczne boxy, nawet jakby nie znał angielskiego.
Chętnie bym kupił filmy Futuramy gdyż są dodatki i angielskie napisy. Nie trzeba sprowadzać z UK. Niestety ten serial Imperial już dawno sobie olał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum