Wysłany: Pią Kwi 28, 2006 4:25 pm "Interaktywny" dom
Natrafiłem na taki oto programik w sieci. Można pozwiedzać domek i pobawić się pseudointeraktywnymi przedmiotami. W sumie nic ciekawego ale u góry jest pomieszczenie z paroma dźwiękami, może to kogoś zainteresuje. W każdym razie zamieszczam
Kupię, przygarnę wszystkie gadżety zwi?zane z Simpsonami Je?li masz co? ciekawego napisz do mnie a może dobijemy targu
basta [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 9:05 pm
musialbo byc smieszne skoro z simpsonami
kiko79 [Usunięty]
Wysłany: Sob Lut 03, 2007 6:45 pm
A ja kiedyś, gdy jeszcze grałem w CS'a (Counter Strike) znalazłem mapę która była zrobiona na wzór Springfield (wszystko rysunkowe). Był dom Simpsonów, miasteczko oraz dom Mr. Burns'a gdyby ktoś miał taką mapę to z miłą chęcią wrócę do CS'a )) To również była niezła zabawa interaktywna nawet nie chodzi o samo zabijanie się ale móc pozwiedzać Springfield
KAPUT [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 11:47 am
Fajny ten dom, ale trochę mało szczegółów. Fajnie jakby powstało całe takie Springfield
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum