A ja z kolei uwielbiam. Niestety odcinki I&S w Simpsonach to już rzadki widok. Sam nie wiem czemu, bardzo fajnie się to oglądało. Bajka w bajce Chyba oni zapoczątkowali takie coś i I&S otrzymali swoją historię Dziwne że kreskówka nie wyszła jako osobny spin-off Wiem, wiem too brutal ale czemu nie? Po 22 takie 20 minutowe rzeźnie niejednego by zrelaksowały Może nie produkcja masowa ale powiedzmy z 20-30 odcinków Ja osobiście bardzo lubię i posiadam wszystkie odcinki Kojota i Strusia oraz Toma i Jerryego a to przecież z tego czerpali tworząc I&S Tak więc chętnie bym coś takiego obejrzał
Wysłany: Nie Gru 27, 2009 6:40 pm
Jest jeszcze Happy Tree Friends ;]
Aczkolwiek twoja wizja, ZawaL, jest dość ciekawa. Może kiedyś zrobią coś podobnego jak było w South Parku: cliffhanger na zakończenie sezonu, a na początku następnego zamiast drugiej części historii, 20-minutowy odcinek I&S.
Generalnie na plus. Fajnie urozmaica oglądanie odcinka Simpsonów, aczkolwiek też samo w sobie mi po części przeszkadza. Może dlatego, że w odcinkach praktycznie zawsze dzieje się to samo i cierpi na tym kot. Szczerze, to takie masakry wolę w Happy Tree Friends
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
Wysłany: Nie Gru 27, 2009 8:51 pm
Akurat zróżnicowanie można zaliczyć na plus, bo często pojawiały się dość nietypowe odcinki, jak np. ten wyreżyserowany przez Oliviera Stone'a, film pełnometrażowy czy Poochie.
A jaki był wyreżyserowany przez Oliviera Stone'a? Czyżby ten z odcinka [07x18]?
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum