The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: banner, iv, konkurs, na, simpsons, swiatecznozimowy, the

IV Konkurs na Banner świąteczno-zimowy The Simpsons!
Autor Wiadomość
Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Sob Lis 27, 2010 12:57 pm   IV Konkurs na Banner świąteczno-zimowy The Simpsons!

Mamy już prace! Możesz je oglądać i zagłosować tutaj!

PORA OżYWIĂ? FORUM NA ŚWIĂŠTA!
Kochani!

Święta coraz bliżej, w sklepach dekoracje i choinki powoli budzą się ze snu, i w telewizji emisja świątecznych reklam coca-coli już się zaczęła w związku zatem wypadałoby ogłosić jakiś konkurs na naszym kochanym forum :)

A oto i on!
Z dniem dzisiejszym uznaję za otwarty już IV Konkurs na banner świąteczno-zimowy The Simpsons!!

ZASADY (-> prosimy się ich trzymać)

:arrow: Praca powinna zawierać:

:arrow: element świąteczno-zimowy (np. choinki, bańki, czapki mikołajowe, śnieg, sanki prezenty etc), no i oczywiście simpsonowy.

-> wygrana praca zostanie wklejona jako główny banner i będzie się ładnie prezentować na forum do połowy stycznia :)

:arrow: adres strony (www.thesimpsons.pl) w którymś rogu
:arrow: napis: The Simpsons Portal

:arrow: Każdy chcący wziąć udział w konkursie tworzy wyżej wymieniony baner i wysyła go mi na adres mailowy ( kasienkawu(@)interia.pl (usuńcie nawiasy z adresu przed wysłaniem)) . A to z tej racji, że chcemy, aby każda praca była anonimowa do ogłoszenia wyników konkursu. Ja prace oczywiście będę regularnie zamieszczać na forum i podpiszę je odpowiednimi numerkami (np. #1, #2 itd)

[u] Jeżeli sam umieścisz swoją pracę, niestety będzie ona zdyskwalifikowana

:arrow: baner ma mieć rozmiary: 953x200px

:arrow: Prace należy przesyłać w terminie 27.11 - 11.12 do północy. A Zatem, macie dwa tygodnie na wysłanie swoich prac!

:arrow: Można wysyłać więcej niż jedną pracę Ale nie przesadzajmy jednak z ilością :) (jeśli uznam, że prac danego autora już jest za dużo to mu powiem by przestał wysyłać):P

:arrow: Dnia 12.12 godzina 00.01 :P (jak czas pozwoli) otwieramy ankietę. Tam umieszczamy numery wszystkich nadesłanych prac, i nawołujemy forumowiczów do głosowania. Każdy ma prawo głosu, każdy ma również prawo wypowiedzieć się ogólnie na temat każdej pracy, ale proszę nie pisać na kogo się głosowało

:arrow: ankieta potrwa do 17.12 do północy, czyli będziemy głosować krócej niż zwykle (5 dni) po to by jak najszybciej banner świąteczny pojawił się na głównej stronie!

NAGRODA DLA ZWYCIĂŠZCY

Tym razem będzie ona możliwa dzięki uprzejmości forumowiczów co wpłacili na zlot, do którego nie doszło, a także z resztek zasobów forum

oto ona tutaj Kompilacja komiksów z Bartem! - THE BEEFY BOOK OF BART SIMPSON!

:arrow: komiks po angielsku - doskonała forma nauki
:arrow: nowa nie używana aczkolwiek kupiona w tzw. Second-handzie w związku z czym może być lekko porysowana na okładce
:arrow: kolorowa, historii jest łącznie 18, a stron ma 118.

jednym słowem coś dobrego dla kolekcjonera :)

Cena rynkowa w Stanach 13.95$ ( wg okładki)

ZAPRASZAM DO WZIĂŠCIA UDZIAłU W ZABAWIE!!!
Ostatnio zmieniony przez Johnny B. Nie Gru 12, 2010 12:01 am, w całości zmieniany 4 razy  

Jacob  
Profesor

Wysłany: Sob Lis 27, 2010 3:58 pm   

Super! Postaram się tym razem wysłać pracę. :) Mam nadzieję, że forum jakoś ruszy po konkursie. :)

agusia  
Grampa

Wysłany: Nie Lis 28, 2010 12:54 pm   

Jacob napisał/a:
Mam nadzieję, że forum jakoś ruszy po konkursie.

:lol:

Jacob  
Profesor

Wysłany: Nie Lis 28, 2010 1:32 pm   

No dobra, źle to ująłem. :P Chodziło mi o to, że może po konkursie forum ożyje. Bo na razie jest tu bardzo cicho. :P

lemur  
Maggie

Wysłany: Nie Lis 28, 2010 9:20 pm   

Przecież ten konkurs to nic innego jak reanimowanie trupa!!! Odpuście lepiej sobie!!!

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Nie Lis 28, 2010 9:22 pm   

że co? przecież były tu kiedyś konkursy, to nie jest tak że sobie ot tak wymyśliliśmy :)

lemur  
Maggie

Wysłany: Nie Lis 28, 2010 9:27 pm   

forum jest już na skraju wymarcia. nawet jeśli ten konkurs choc na chilę je ożywi to na dłuższą metę to nic nie da. konkurs sie skończy i dalej bedzie to samo. sami dobrze widzicie jakie jest zainteresowanie czymkolwiek na tym forum

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Nie Lis 28, 2010 9:37 pm   

spoko pracuje się nad tym. :O już nie bądź taki pesymista.

Mokujin8  
Profesor

Wysłany: Nie Lis 28, 2010 10:35 pm   

lemur napisał/a:
Przecież ten konkurs to nic innego jak reanimowanie trupa!!! Odpuście lepiej sobie!!!

co jak co, ale myślę, że mając na swoim koncie 2 posty nie powinieneś się wypowiadać na ten temat drogi lemurze..
nie krytykuj moderatorów za ich starania, skoro sam nic nie zrobiłeś, żeby odświeżyć którykolwiek z tutejszych tematów.

fakt, że na forum ostatnio cicho, jak makiem zasiał nie oznacza, że nie można go reanimować. bądź, co bądź jest to największa baza wiedzy o simpsonach w naszym kraju. to, że ludzie mało piszą, nie oznacza, że nie czytają.
dlatego każda inwencja jest mile widziana.
http://niebogwiazdzistenademna.blogspot.com/

lemur  
Maggie

Wysłany: Nie Lis 28, 2010 10:44 pm   

Mokujin8 napisał/a:
fakt, że na forum ostatnio cicho, jak makiem zasiał nie oznacza, że nie można go reanimować. bądź, co bądź jest to największa baza wiedzy o simpsonach w naszym kraju. to, że ludzie mało piszą, nie oznacza, że nie czytają.
dlatego każda inwencja jest mile widziana.

o jezus maria a to tak cieżko zrobić taką bazę na SimpsonsWiki? skoro ludzie przychodza tu tylko czytać to forum traci racje bytu, bo forum jak wszscy wiemy słuzy do dyskusji no a ja jakoś ich nie widze. I dla samego czytania wystarczy według mnie po prostu SimpsonsWiki.

a i co z tego ze mam tylko 2 posty? moze o tym nie wiesz ale ja bylem tu juz dużo wcześniej tylko, że moje konto zostało usunięte i musiałem założyć nowe,.

Mokujin8  
Profesor

Wysłany: Pon Lis 29, 2010 9:13 am   

to teraz trzeba się zastanowić, czemu twoje konto zostało usunięte? najwidoczniej nie byłeś zbyt reprezentatywnym uczestnikiem portalu.
co do twojej propozycji stworzenia simpsonswiki to mam trzy uwagi:
1. po co, skoro tu już mamy wszystko?
2. simpsonswiki pozbawiona by została wymiany zdań, której mocną stroną jest to właśnie forum
3. nie marudź, tyko zrób.

nadziwić się nie mogę, że tak biadolisz i biadolisz, a palcem nie ruszysz. wybacz, ale trochę to żałosne :?

poza tym forum już przeżywało swoje wzloty i upadki nie jeden raz.
załóżmy, że za jakiś czas pojawią się plotki o nowej pełnometrażówce z udziałem żółtej rodzinki.. zobaczysz, jak się namnożą postu :podejrz:
http://niebogwiazdzistenademna.blogspot.com/

Rotten82  
Profesor

Wysłany: Pon Lis 29, 2010 2:09 pm   

zima przyszła, to i ludzie więcej czasu poświęcą Simpsonom ;]
lemur napisał/a:

ten konkurs nazwałbym raczej tradycją niż "reanimacją trupa". nie jestem długo na tym forum, ale odkąd pamiętam, to konkursy na bannery odbywały się regularnie.

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Pon Lis 29, 2010 3:02 pm   

albo w miarę regularnie :)

Johny No Name  
Maggie

Wysłany: Pon Lis 29, 2010 3:13 pm   

Czy banner może być wykonany techniką Flash?
Ostatnio zmieniony przez Johny No Name Wto Lis 30, 2010 12:40 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Pon Lis 29, 2010 4:49 pm   

że niby ba być ruszający się? chyba nie.. bo to by za bardzo zużywało transfer, ale zapytam ekipy.

Odpowiedz do tematu