Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 4:07 pm
w moim przekonaniu oboje macie trochę racji i nie ma się o co kłócić. jednym po wysłuchaniu takiej krytyki będzie przykro i nie zrobią kolejnego bannera, innych może to zmotywować.
zależy na kogo trafi. mimo wszystko myślę, że jeśli już chcemy kogoś krytyką zachęcić do dalszego rozwoju, trzeba by napisać co konkretnie się nie podoba. np dobór kolorów, kompozycja, niestaranne formatowanie itp. wtedy osoba rzeczywiście wie nad czym popracować. moim zdaniem zwykłe hasło 'nie podoba mi się żadna' nie jest mobilizujące ani trochę
mi osobiście podobają się dwie prace i mam nadzieję, że któraś z nich wygra.
o wadach prac mogę podyskutować po zakończeniu ankiety
p.s.
litości, jak ten śnieg padający na forum wyłączyć!!
o wadach prac mogę podyskutować po zakończeniu ankiety
z tego samego powodu nie rozpisywałem się zbytnio nad tym dlaczego mi się te prace nie podobają, przyjdzie na to czas.
Mokujin8 napisał/a:
litości, jak ten śnieg padający na forum wyłączyć!!
kurde, nie wiem czy to właśnie przez ten śnieg, czy z jakiegoś innego powodu, ale to forum chodzi mi tak strasznie wolno, że to nieporozumienie jakieś, kilka innych for z których korzystam działa idealnie, każda strona otwiera się od razu po kliknięciu ;/
A co do konkursu to wiadomo nie jest to forum graficzne, więc nie można niczego szczególnego wymagać. W sumie jak zobaczyłem sobie prace z konkursu na banner zimowy chyba z 2008 roku to generalnie w tym konkursie prace są lepsze.
Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 5:58 pm
Rotten82 napisał/a:
kurde, nie wiem czy to właśnie przez ten śnieg, czy z jakiegoś innego powodu, ale to forum chodzi mi tak strasznie wolno
mam to samo
odnośnie poprzedniego konkursu świątecznego, to czy prace były gorsze, czy nie, jest sprawą dyskusyjną. niewątpliwie jednak było ich więcej
szkoda, że w tym roku mało komu chciało się coś zrobić...
Wielkie gratulacje Głosów masa ale to i dlatego, że przynajmniej moim zdaniem praca wybijała się ponad resztę. Miała to coś. Reszta wydaje się być chaotyczna. Zlepek kilku obrazków. Praca 4 wydaje się być spójna. Tak jakby ktoś zrobił ją z jednego obrazka i dodał tylko napis
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 7:10 pm
m@rcin napisał/a:
Wielkie gratulacje Głosów masa ale to i dlatego, że przynajmniej moim zdaniem praca wybijała się ponad resztę. Miała to coś. (...) Praca 4 wydaje się być spójna. Tak jakby ktoś zrobił ją z jednego obrazka i dodał tylko napis
dzięki
co do spójności to cieszę się, że wyszło
tak naprawdę to z jednego rysunku był homer, marge i maggie (ale w innej konfiguracji). reszta postaci z innych rysunków.
nie ukrywam też, że chciałem zrobić taki banner, który by się komponował z żółtą skórką (ja korzystam z tego tematu właśnie )
mam nadzieję, że nowa grafika przypadnie do gustu użytkownikom portalu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum