Wysłany: Pią Cze 25, 2010 6:22 pm Jak skasować listę przyjaciół na Youtube?
Ostatnio robię porządki na swoim kanale na YT i pozbywam się wielu rzeczy, mianowicie usuwam stare, kiepskie filmy, anuluję subskrypcje, opróżniam katalog ulubionych, zrywam kontakty... no i właśnie z tym ostatnim mam problem. Nie wie ktoś czasem jak można usunąć "przyjaciół" ze swojej listy? Szukałem odpowiednich opcji na YT ale nic na ten temat nie znalazłem. A bardzo mi na tym zależy, bo nie zamierzam mieć kilkudziesięciu(set) anonimowych dzieciaków jako "przyjaciół" na tym portalu.
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 5:05 pm Re: Jak skasować listę przyjaciół na Youtube?
Shaggy napisał/a:
Ostatnio robię porządki na swoim kanale na YT i pozbywam się wielu rzeczy, mianowicie usuwam stare, kiepskie filmy, anuluję subskrypcje, opróżniam katalog ulubionych, zrywam kontakty... no i właśnie z tym ostatnim mam problem. Nie wie ktoś czasem jak można usunąć "przyjaciół" ze swojej listy? Szukałem odpowiednich opcji na YT ale nic na ten temat nie znalazłem. A bardzo mi na tym zależy, bo nie zamierzam mieć kilkudziesięciu(set) anonimowych dzieciaków jako "przyjaciół" na tym portalu.
musisz być naprawdę przykrym człowiekiem skoro nie chcesz mieć przyjaciół
Chyba nie zrozumiałeś co chciał przekazać. On chce prawdziwych przyjaciół, a nie wszystkich jak leci. Chyba jeszcze jesteś młody i ilość "przyjaciół" na YT i NK to dla Ciebie powód do dumy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum