The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: przyszlosc, simpsonsquot, widzicie

Jak widzicie przyszłość "The Simpsons"
Autor Wiadomość
Technik Nadzoru  
Grampa

Wysłany: Sob Sie 30, 2008 3:00 pm   

jackgrunge napisał/a:
Ciągnięcie serialu tylko dlatego, że się ciągle "sprzedaje" nie ma sensu... nie chciałbym być świadkiem upadku Simpsonów. A najlepiej byłoby jakby do prac nad tym ostatnim sezonem zaciągnięto Matta Groeninga - wtedy byłyby szanse na koniec z pompą:)

w 2007 ukazał się artykuł pt. "Wzlot i upadek Simpsonów" w Forum (przedruk za The Guardian), autor Ian Jones
http://www.guardian.co.uk...ures.features11

Artykuł z podobną konkluzją, jak to co napisał jackgrunge
(jeśli ktoś jest zainteresowany prosze o kontakt na PW to wyśle tłumaczenie bo mam tylko w wersji papierowej :( )

Ja mogę tylko tyle napisać że zgadzam się z tym co napisał jackgrunge

Scav  
Homer

Wysłany: Sob Sie 30, 2008 10:07 pm   

jackgrunge napisał/a:
Hm - a ja powiem tak - najlepiej byłoby jakby Simpsonowie się skończyli - szkoda żeby miały powstawać coraz to słabsze sezony, trzeba umieć odejść we właściwym momencie i mam nadzieję że twórcy też są takiego zdania. Ciągnięcie serialu tylko dlatego, że się ciągle "sprzedaje" nie ma sensu... nie chciałbym być świadkiem upadku Simpsonów.

Zgadzam się jak najbardziej z 1 częścią wypowiedzi. Co do drugiej... Według mnie upadek Simpsonów już nastąpił i jakby twórcy nie chcieli trzepać kasy na fali popularności to by skończyli produkcje koło 15 sezonu (jak dla mniej wtedy widać największy spadek jakości).

zlyczarny  
Grampa

Wysłany: Sob Sie 30, 2008 10:33 pm   

też bym bardzo chętnie zobaczył dalsze przygody jak Lisa i Bart byli by nastolatkami ale wątpię by to przeszło :/

Scav  
Homer

Wysłany: Nie Sie 31, 2008 12:22 am   

zlyczarny napisał/a:
też bym bardzo chętnie zobaczył dalsze przygody jak Lisa i Bart byli by nastolatkami ale wątpię by to przeszło :/

Były przecież w tych 'przyszłościowych' odcinkach. A gdyby wprowadzili takie coś 'do normalnej' produkcji to to dopiero byłby upadek, z Simpsonów zrobiłaby się normalna telenowela...

krakers  
Maggie

Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 6:02 pm   

może być nawet 100 sezonów i tak będę oglądał i wy na pewno też

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 6:05 pm   

krakers napisał/a:
może być nawet 100 sezonów

Tylu to chyba raczej nie dożyjemy :mrgreen:

The Simpsons  
Profesor

Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 9:26 pm   

Zalezy kto ... :mrgreen:

collector  
Bart

Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 11:34 pm   

To i ja się wypowiem ...

Scav napisał/a:
Według mnie upadek Simpsonów już nastąpił i jakby twórcy nie chcieli trzepać kasy na fali popularności to by skończyli produkcje koło 15 sezonu (jak dla mniej wtedy widać największy spadek jakości).

Zgadzam się w 101% sezony przed SIMPSONS MOVIE stawały się coraz słabsze, ugłaskane, takie familijne...
Teraz to już tylko nabijanie kasy, chociaż i dobre odcinki się zdarzają, nie narzekajmy ;)

Potem nadszedł MOVIE - genialne zagranie marketingowe! Film był dla mnie beznadziejny... Wszystko zrobione pod publiczkę - typowo amerykańskie słabe kino...
To jest dla mnie koniec fajnych Simpsonów.
I co ? Po filmie nowi fani,bardzo młodzi, nowe zabawki(coś o tym wiem) więc nowe źródła dochodów...
Skoro utrzymali film w konwencji familijnej - Homer supertata to kontynuują go w kolejnych sezonach.

Choć uwielbiam serial, będę jego fanem po wsze czasy to już wątpię że powrócą do konwencji serialu dla "dojrzałych" widzów.
Zresztą zobaczcie na Forum ile ludzi włączyło się po masówce Simpsons Movie, to juz zagranie dla kasy gasnącego show niestety.Chcą wydusić jeszcze więcej choć zarobili miliardy.

Osobiście mam nadzieję, ze ostatni sezon zrobią wyśmienity - już swoje zarobią i pokażą na co ich stać. Ale czy to będzie sezon numer 22 czy sezon numer 59 to będę cierpliwie czekał :)

Odpowiedz do tematu