Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 12:00 am Jak widzicie przyszłość "The Simpsons"
Czeka nas nowy, 18 sezon simpsonów. Ja osobiscie sięgnę po niego jak przebrnę przez poprzedzjące go 17 wcześniejszych. Mam do wszystkich pytanie, na które odpowiedzi można znaleźć w paru innych tematach, ale może dopiszcie tutaj :
Jak widzicie przyszłość ,,The Simpsons"
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 12:07 am
Marnie... jeżeli nie skończą w najbliższym czasie. Najlepszy moment byłby po pełnometrażówce, ale Matt podobno zapowiedział, że Simpsonowie jeszcze długo pozostaną na ekrnach naszych telewizorów...
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 12:12 am
Film pełnometrażowy byłby niezłym ukoronowaniem serialu. ,,Niestety" pewnie wywoła fale zainteresowania, a nikt nie zarzyna kury znoszącej złote jajka. Jest jednak nadzieja, że zmobilizuje to twórców serialu do ,,lepszej" pracy.
Ta swoją drogą to ja nie mam co narzekać, nie znam nowych odcinków. Pisząc to opieram sie na opinii innych.
tutaj pisałem o tym, że temat niepotrzebnie założony i aby pisać w tamtym ale po wyjaśnieniach na PW zgadzam się z argumentacją air chrisa i zostawiam ten temat w spokoju
Co do mnie to naprawdę trudno jest mi się wypowiadać tak samo jak i Tobie air chris skoro oboje nie widzieliśmy jeszcze tych ponoć kiepskich odcinków ale przywołam Wam temat "Sezon 18 informacje" http://www.thesimpsons.pl/tematy58/1253,30.htm
a dokładnie mój post trzeci od dołu. Ten z angielskim cytatem gdzie człowiek z Fox mówi
"Umrę i będę pochowany zanim Simpsonowie kiedykolwiek znikną z anteny". Wszyscy wiedzą o co chodzi. O kasiorę
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 12:59 am
o to w tym wszystkim jest przykre... ale zobaczymy co to bedzie na filmie - wydaje mi sie ze film moze sporo zmienic. ale tylko od nich zalezy czy na gorsze czy lepsze...
W którymś temacie kiedyś napisałem że przydałaby się rewolucja personalna w ekipie twórców to i by nowe pomysły przyszły ale to nie zależy od zwykłych zjadaczy chleba.
A inni wypowiedzą się może za 10 godzin w końcu jest 1:10
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 1:16 am
Tak, zauważyłem. Już pare razy pojawiały sie wypowiedzi na ten temat, dlatego tak jak pisałem w pierwszym poscie, dopisujcie sie co o tym sądzicie. Nawet jeśli macie się powtarzać.
Ja obawiam sie, że z odcinka na odcinek poziom będzie coraz niższy. Najnowsze, z sezonu 17 czy nawet 16 są dużo gorsze od tych z pierwszych sezonów. Odnosze wrażenie, że scenarzystom po prostu skończyły sie pomysły na odcinki i ciągął ten serial na siłe.
Jak dla mnie to narazie było 17 sezonów i wszystkie mi się podobały. Więc jeśli jest więcej takich osób jak ja to jest duża szansa że The Simpsons jeszcze baardzo długo sie nie znudzą. A przecierz cały czas fanów przybywa, a także małe dzieci rosną i napewno wielu z nich zostanie fanami The simpsons na całym świecie.
Pozdrawiam.
Adi.1989 [Usunięty]
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 1:58 pm
Ja mam nadzieję, że Simpsonowie długo pozostaną z nami, chociaż z drugiej strony nie chce, żeby zrobili z serialu tasiemca, który wydaje się nie mieć końca (np. Moda na sukces) Mam nadzieję, że twórcy mają jeszcze troche pomysłów i The Simpsons będą cały czas utrzymywać wysoki poziom.
Blair [Usunięty]
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 2:42 pm
Simpsonowie raczej nie stana sie "tasiemcem" bo to zupelnieinny gatunek Mysle, ze lepiej bedzie jak zakoncza produkcje serialu zanim bardzo obnizy sie jeg poziom. Bo po co nam nudne odcinki, zrobione zupelnie bez pomyslu?
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 2:48 pm
Produkcja kolejnych odcinków zależeć będzie głównie od "The Simpsons Movie". Jeżeli on odniesie sukces nowe odcinki mamy jak w banku.
Adi.1989 [Usunięty]
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 3:26 pm
Blair napisał/a:
Simpsonowie raczej nie stana sie "tasiemcem" bo to zupelnieinny gatunek Mysle, ze lepiej bedzie jak zakoncza produkcje serialu zanim bardzo obnizy sie jeg poziom. Bo po co nam nudne odcinki, zrobione zupelnie bez pomyslu?
Nie chodziło mi dosłownie o tasiemca takiego jak Moda na sukces tylko w tym sensie, że Simpsonowie będą jeszcze dłuuugo a poziom serialu się obniży czego bardzo bym NIE CHCIAł, dlatego wolę, żeby np. skończyli się na 18, 19 czy ewentualnie 20 sezonie, ale zachowali taki sam świetny poziom i żebyśmy zapamiętali Simpsonów w jak najlepszym świetle I mam głęboką nadzieję, że tak będzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum