homer poważny
bart gruby
lisa dzikuska
maggie inny dźwięk smoczka gorszy
marge bez komentarza
po prostu katastrofa ale liczy sie humor a nie wygląd
tylko w przypadku leeli z futuramy
czy ktos ma linka ale nie z utube bo tam wykasowuja? albo chociaz skriny dla porownania.. ja niestety nie zrobilem tego bo usuwalem odrazu odcinki z kompa.. jak ktos wyzej zauwazyl wyglad sie zmienil najbardziej od 4 sezonu, racja.. za to gd ogladalem od pierwszego po kolei to wiekszych roznic nie widzialem poza np mimiką twarzy i roznych nowych minach naszych bohaterow (niektore mnie wkurzyaly )
czy ktos ma linka ale nie z utube bo tam wykasowuja? albo chociaz skriny dla porownania.
proszę bardzo: http://www.fanboy.com/images-history.gif
Widzę że za bardzo wam się nie podobali w tych skeczach. No owszem brzydkie ale gdyby widzowie tego nie docenili to by nie było serialu i tego forum.
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 1:54 pm
Jak dla mnie pierwsze parę sezonów wymiata, przy takich dobrych odcinkach jakoś nie zwracam uwagi na to że postacie są 'prymitywniejsze' (pod względem wizualnym oczywiście).
w pierwszych odcinka serialu, widać że niebył on robiony komputerowo, ale mi osobiście bardziej podobaję się te ostanie ich wersje, bo są poprostu ładniejsze
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 3:42 pm
O,tak... Widać postępy w Simpsonach. Animacje są coraz bardziej staranne (Woooho! ). Można też zauważyć że z sezonu na sezon dowcipy są bardziej sprośne...
Poza tym Homer bardziej wariuje... Można zobaczyć to na gali z 138 odcinka. (nie jestem pewien co do numeru)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum