The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ameryka, czas, movie, na, premiery, simpsons, wyglada

Przesunięty przez: _Pan_DA_
Wto Kwi 29, 2008 11:49 pm
Jak wyglada Ameryka na czas premiery The Simpsons Movie
Autor Wiadomość
Cool  
Maggie

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 12:00 am   Jak wyglada Ameryka na czas premiery The Simpsons Movie

Hej! Witam wszystkich fanow-Simpsonow. Wystepuje pod nazwa Cool gdyz taka ksywke kilka lat temu posiadalem na forum THESIMPSONS.PL starej wersji strony:THE SIMPSONS.PL-stara wersja . Jestem tam zreszta ciagle wymieniony(niesamowite!!!). Jesli jest tu ktos z starej wersji forum i pamieta "Cool'a" to pozdrawiam, jesli nie to i tak wszystkich pozdrawiam :D

Do rzeczy, postarzalem sie od tamtego czasu(4 czy 5 lat minelo) i zmienilem miejsce zamieszkania. W tej chwili jestem w LA w USA. Pisze do was gdyz ciagle Simpsonowie to moj ulubiony serial a teraz mam okazje byc w miejscu jego narodzin i premiery The Simpsons Movie. Postanowilem wiec podzielic sie z wami informacjami odnosnie "zoltej goraczki" zwiazanej z premiera kinowej wersji Simpsonow. Wypunktuje najwazniejsze rzeczy a jest ich naprawde sporo poniewaz Amerykanie zyja Simpsonami tak jak w Polsce ludzie zyja najnowszymi doniesieniami z cyrku na wiejskiej(hehehe)

THE SIMPSONS MOVIE W USA:

- Na czas premiery popularna siec sklepow samoobslugowych 7Eleven zmienila nazwe i logo na KIWK-E-MART i mozna w niej kupic produkty z zycia Simpsonow miedzy innymi Platki Krusty'ego, Komiks Radioactive Mana, Squishees(te takie szejki z sklepu Apu) Buzz Cole, Duff Beer, filmowe Dounat'y(dokladnie takie jak w logo i inne

-Burger King, popularna w stanach siec fastfoodow rowniez ulegla Simpsonizacji. W zestawach Happy Meal gratis mozemy dostac 20 roznych gadajacych figurek z Simpsonami(prawie wszyscy mieszkancy Springfield) dostajemy to w papierowej torbie z wizerunkiem Simpsonow a napoj w papierowym Kubku z wizerunkiem rowniez Simpsonow(na malym jest Lisa, na srednim Bart, i Krang i ten drugi ufol, na duzym Homer itp. Oprocz tego logo Burger Kinga zostalo przewrobione i w tej chwili jest w Simpsonowym stylu. Sa tez na ktorych Homer zacheca do jedzenia Hamburgerow, Marge salatek itp

-Strona na ktorej kazdy moze sie zsimpsonizowac to simpsonizeme.com . Na ktorej mozecie zobaczyc jakbyscie wygladali w wersji Simpsonow. Reklamowana w TV

- Fox oglosil konkurs na mozliwosc bycia w odcinku Simpsonow. Trzeba kupowac produkty oznaczone Homerem, zbierac kody paskowe a pozniej wyslac do Foxa i jesli sie bedzie mialo szczescie to zostanie sie postacia animowana w jednym z Simpsonowych odcinkow

-Sklepy sa pelne, figurek,koszulek, kubkow itp itd - normalka

-Pamietacie takie automaty z zabawkami ze wrzucalo sie zlotowke i wylatywala malutka figurka w tekiej kuli? Tutaj sa takie z figurkami Simpsonow 1$ kosztuja

-Plakaty, bilboardy sa wszedzie

-W Sklepach z komiksami pojawily sie reedycje komiksow KRUSTY THE CLOWN, ITCH AND SCRATCHY itp. Oprcz tego ogromne w skali 1:1 kanapy Simpsonow na ktorych mozna sobie zrobic zdjecie. W ogrodkach niektorzy ludzie zamiast ogrodowych krasnali powstawiali figurki Homera i innych sympatycznych zoltych ludzikow

-Najwieksze amerykanskie gazety opisuja fenomen Simpsonow. Bezplatne takie jak np METRO w Krakowie(tutaj LA WEEKLY) zamieszczaja wywiady z groeningiem itp itd

-Trailery co chwila pokazywane sa w TV. Fox pokazuje 2 odcinki Simpsonow dziennie przez caly tydzien, czasami program przerywa wybiegajacy Homer i oblewajacy zolta farba ekran

-Nad plaza lata samolot ciagnacy transparent z logo The Simpsons Movie. Moj ulubiony widok- 70-80 latkowie w koszulkach z Simpsonami

- Premiery odbyly sie 2wie. Pierwsza najwazniejsza w Vermont miasteczku ktore zwyciezylo plebiscyt o miano Springfield(bylo najbardziej podobne) tam Simpsonowym odrzutowcem przylecial Groening Dan Castelvana itp(btw Dana spotkalem w kinie na pokazie Tarnsformersow). Druga przed Chinese Theater w Hollywood, LA. Obydwie na zoltym dywanie. Aktorzy, realizatorzy i tym podobna feta. Maskotki Simpsonow(takie jak w Disneyladndzie Myszka Miki) itp

-i inne rzeczy

Jak bede mial zdjecia to pokaze

Pozdrawiam z kraju zoltej rodzinki

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 1:03 am   

Ja mam pytanie co do tej stronki gdzie się można zsimpsonizować...
Czy na końcu jak mam dodać jakieś szczegóły twarzy to mi każą ileś czekać? Niby tak jest napisane ale nigdzie czas nie jest odliczany...

Jak ktoś już się zSimpsonizuje to niech da screena bo mnie coś w ogóle to nie idzie i tak się zastanawiam czy to nie jest jakieś oszustwo...

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 1:05 am   

ech a mnei tam nie ma :(

Vinci  
Bohater Springfield

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 1:20 am   

Shaggy napisał/a:
Ja mam pytanie co do tej stronki gdzie się można zsimpsonizować...

Przecież jest do tej strony link na oficjalnej stronie filmu

Cool napisał/a:
Wystepuje pod nazwa Cool gdyz taka ksywke kilka lat temu posiadalem na forum THESIMPSONS.PL starej wersji strony:THE SIMPSONS.PL-stara wersja .

Jeśli insynuujesz, że stopklatka to stara wersja tej strony to się mylisz. Powstaliśmy kiedy jeszcze stopklatka istniała i od początku byliśmy czym innym.

kubeK  
Maggie

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 11:34 am   

Z niecierpliwością czekam na jakieś zdjęcia :wink:

Cool napisał/a:
-Pamietacie takie automaty z zabawkami ze wrzucalo sie zlotowke i wylatywala malutka figurka w tekiej kuli? Tutaj sa takie z figurkami Simpsonow 1$ kosztuja

W Wiedniu również są takie automaty , jest ich tam całkiem sporo.

basto  
Grampa

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 12:55 pm   

kubeK napisał/a:
W Wiedniu również są takie automaty , jest ich tam całkiem sporo.

Szkoda, że w polsce nie ma automatów z Simpsonami buuuu :cry: ja chcę automaty z simpsonami :wink:
Cool napisał/a:
Sklepy sa pelne, figurek,koszulek, kubkow itp itd

Szkoda, że u nas nie ma tyle gadżetów.
Cool napisał/a:
Burger King, popularna w stanach siec fastfoodow rowniez ulegla Simpsonizacji. W zestawach Happy Meal gratis mozemy dostac 20 roznych gadajacych figurek z Simpsonami(prawie wszyscy mieszkancy Springfield) dostajemy to w papierowej torbie z wizerunkiem Simpsonow a napoj w papierowym Kubku z wizerunkiem rowniez Simpsonow(na malym jest Lisa, na srednim Bart, i Krang i ten drugi ufol, na duzym Homer itp. Oprocz tego logo Burger Kinga zostalo przewrobione i w tej chwili jest w Simpsonowym stylu. Sa tez na ktorych Homer zacheca do jedzenia Hamburgerow, Marge salatek itp

W niemczech też coś takiego mają widziałem ostatnio na RTL2 reklamę ciekawe czy w polsce też tak będzie :P

kubeK  
Maggie

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 1:50 pm   

W
basto napisał/a:
Cool napisał/a:
Burger King, popularna w stanach siec fastfoodow rowniez ulegla Simpsonizacji. W zestawach Happy Meal gratis mozemy dostac 20 roznych gadajacych figurek z Simpsonami(prawie wszyscy mieszkancy Springfield) dostajemy to w papierowej torbie z wizerunkiem Simpsonow a napoj w papierowym Kubku z wizerunkiem rowniez Simpsonow(na malym jest Lisa, na srednim Bart, i Krang i ten drugi ufol, na duzym Homer itp. Oprocz tego logo Burger Kinga zostalo przewrobione i w tej chwili jest w Simpsonowym stylu. Sa tez na ktorych Homer zacheca do jedzenia Hamburgerow, Marge salatek itp

W niemczech też coś takiego mają widziałem ostatnio na RTL2 reklamę ciekawe czy w polsce też tak będzie :P

W Polsce z tego co wiem Burger King zbankrutował , więc nie mamy na co liczyć.Może w KFC będzie coś związanego z Simpsonami , mam też nadzieję , że w sieci kin Cinema City będą kubki z postaciami..

basto  
Grampa

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 6:10 pm   

kubeK napisał/a:
Może w KFC będzie coś związanego z Simpsonami

Wątpie, że KFC oni raczej nie robią zestawów z niespodzianką przynajmnie ja nigdy nie spotkałem czegoś w tym stylu w KFC. Bardziej bym się tego spodziewał po Mc Donaldzie. :mrgreen:

kubeK  
Maggie

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 6:40 pm   

Jak to ? Przecież w KFC są normalne zestawy dla dzieci , w Mc donaldsie jest teraz Szrek z tego co wiem.

mgr_rybak  
Sponsor

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 6:43 pm   

kubeK napisał/a:
W Polsce z tego co wiem Burger King zbankrutował , więc nie mamy na co liczyć.

Po miesiącu działalności ogłosili upadłość? To chyba było lata temu. Teraz są znowu, ale czy mają tam jakieś gadżety to nie wiem (Warszawiacy sprawdzać).

kubeK  
Maggie

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 6:47 pm   

No tak , to było już jakiś czas temu , może teraz znów się "reaktywowali" w Warszawie , w Krakowie Burger Kinga z tego co wiem nie ma.

Znalazłem coś takiego :

http://gospodarka.gazeta....81,4152399.html

więc chyba rzeczywiście :wink:
Ostatnio zmieniony przez kubeK Sob Lip 28, 2007 6:49 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 6:57 pm   

Co?? Burger King w Warszawie? Nie wierzę... a na której to ulicy? Muszę to koniecznie sprawdzić!!

kubeK  
Maggie

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 6:58 pm   

I sprawdź koniecznie czy są te zabawki z Simpsonów , gdyby były to się odezwij do mnie na pw to jakoś byśmy się dogadali :wink:

Michalson  
Profesor

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 8:02 pm   

kubeK napisał/a:
Co?? Burger King w Warszawie? Nie wierzę... a na której to ulicy? Muszę to koniecznie sprawdzić!!

Złote Tarasy choćby.. :P

D'oh!

air chris  
Matt Groening

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 10:57 pm   

Michalson napisał/a:
Złote Tarasy choćby..

Zgadza się, ale nic tam nie ma. Kiedyś, w BK zdobyłem mojego pierwszego Barta, juz nawet nie pamietam kiedy to było.

Odpowiedz do tematu