Moja przygoda z Simpsonami zaczęła się około 4 lat temu. Kumpel miał wolną chatę i przez 2 tygodnie były tylko imprezy i oglądanie filmów. Puścił mi Futuramę i obejrzeliśmy całą dość szybko a później zobaczyłem któryś z odcinków Simpsonów. I się zaczęło. Najpierw oglądałem na necie ale później ściągnąłem wszystko na kompa. Jestem uzależniony od oglądania tego i dziennie przynajmniej 2 lub 3 odcinki muszę zobaczyć. Często znacznie więcej a jak umieram skacowany w niedzielę to oglądam cały dzień.
Wysłany: Sob Gru 03, 2011 11:23 pm
Cytat:
Kumpel miał wolną chatę i przez 2 tygodnie były tylko imprezy i oglądanie filmów. Puścił mi Futuramę i obejrzeliśmy całą dość szybko a później zobaczyłem któryś z odcinków Simpsonów. I się zaczęło.
To dość fajny start miałeś miłość od pierwszego wejrzenia . . .
_________________ Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
kolega kiedyś w podstawówce szpanował koszulką z gołym bartem. spytałem się go co to za jeden, on mi wszystko opowiedział. zacząłem ściągać odcinki z neta ale jednocześnie też ruszyli simpsonowie na canal+
Ja jakieś 4 lata temu w wakacje z bratem oglądałem telewizje na pulsie i zobaczyłem simpsonów , to był odcinek "Bart dostał pałę" , ale już przez długi czas ich nie oglądałem aż do tego roku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum