The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: przygoda, si281, simpsons, the, wasza, zacz281322a

Jak zaczęła się Wasza przygoda z The Simpsons
Autor Wiadomość
Hommie
[Usunięty]

Wysłany: Pią Sty 21, 2005 1:41 pm   Jak zaczęła się Wasza przygoda z The Simpsons

Ja jako posiada3 TV kablowej ... a zatem takze telewizji Fox Kids. Pooglądalem kilka odcinków i bardzo spodobałay mi się przygody rodzinki. Niestety nastała przerwa w emitowaniu epizodów :( I bylem zmuszony szukac poręki w Necie... zassalem duzo odcinkow z programow p2p i tak do dzis oglądam tych "żółtych ludzików" z uśmiechem na twarzy :) Niestety jest takie cos jak South Park i to jest mimo wszystko moja ulubiona kreskowka , Simpsons on second place :wink:

cYg  
Bohater Springfield

Wysłany: Pią Sty 21, 2005 2:20 pm   

jakieś 2 lata temu przypomniało mi się, że była kiedyś taka świetna kreskówka na TVP 1 o godz. 18 z groszami. Często wspominaliśmy ją ze znajomymi, rzucając gromami w kierunku TVP że jej już nie puszczają. Nie bardzo wierząc w sukces wpisałem SIMPSONS do wyszukiwarki na www.napisy.info. Kiedy zobaczyłem, że jest już trochę napisów zacząłem ściągać; najpierw z kaazy (ale szybko zniechęciłem się do tego programu), a ptem z eMula. Ok 2 tyg temu ściągnąłem ostatni odcinek i mogłem je spokojnie nagrać; sobie na 10 płytek DVD :-) . Oczywiście nie wszystkie jeszcze obejrzałem, ale kilka odcinków tygodniowo to minimum :)

And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Pią Sty 21, 2005 2:28 pm   

Ja pierwszy raz zobaczylem Simpsonow dosc dawno, tam gdzie cYq - na TVP1. Ogladalismy to razem z bratem i strasznie sie nam podobala. Ale niestety przestali ja nadawac. Potem - calkiem niedawno, zobaczylem ze leci kilka odcinkow na Fox Kids. Potem na studiach mialem darmowy dostep do netu i przypadkiem znalazlem kilka odcinkow do sciagniecia z p2p. A jak juz jeden sciagnalem, to wpadlem w nalog i zaczalem sciagac jakie sie da :) i z czego sie da - glownie kaazaa i direct connect. No i dopiero jakis rok temu skompletowalem wszystkie odcinki - w nie najlepszej jakosci, ale sa!

Vinci  
Bohater Springfield

Wysłany: Pią Sty 21, 2005 3:38 pm   

ja tez dobre kika latek temu na TVP1, potem foxik no a jak przestali puszczac to sie zalamalem... od jakichs 2 lat mam neta i zaczalem sciagac southparki i jeden z odcinkow (Simpson already did it czy jakos tak) nasunal mi pomysl zeby poszukac zoltej rodzinki. Najpierw sciagalem z kazyy te odcinki po 20-50 MB (pamietam ze nawet nie wiedzialem ze gdzies moze byc spis odcinkow wiec sciagalem te co wyskakiwaly i po sciagnieciu ok 100 myslalem ze mam wszystkie :) no ale jak je obejrzalem i zorientowalem sie ze nie ma tam tego co np bylo na foxie to znalazlem spis). Potem jak wykumalem ze sa na torrencie to juz tylko tam zagladalem. Wszystko skompletowalem jakies pol roku temu i teraz sobie spokojnie ogladam jak mam czas (czasem nawet po 10 pod rzad...) Wszystkie mam w wersji rl (poza 16 sezonem - lol) wiec jest gites

MoJahJah
[Usunięty]

Wysłany: Pią Sty 21, 2005 10:48 pm   

moja przygoda zaczela sie odmiennie otoz
pewnego wspanialegog dnia kumpel z kalsy mi mowi ze na binarkach jakis czlowiek wrzuca fajna amerykancka kreskowke
i dal mi 1,5 seasonu na CD i pomyslalem to jet to :D :D
jak do tej pory skompletowalem 1 i 2 season w calosci 3 i 4 czesciowo niestety 5 sie sciaga wszystko ripy z dyvydy i ogolnie jet superrr :D :D

BarneyGumble  
Bohater Springfield

Wysłany: Pią Sty 21, 2005 11:45 pm   

Podobnie u mnie - moja przygoda z serialem The Simpsons zaczeła się od emisji serialu w TVP1 ładne kilka- naście(?) lat temu. Pamiętam chyba, że czytał to wtedy p. Knapik a tłumaczył ś.p. Tomasz Beksinski (mogę się mylić;). Serial zniknął jakiś czas poĽniej z anteny - z wielką szkodą bo bardzo mi się podobał. PóĽniej do serialu wróciłem, gdy był emitowany Na Fox Kids. Wtedy to też odżyła moja "miłość;" do serialu. Obecnie, jako, że nie żadna z polskich stacji TV bie pokazuje The Simpsons, pozostają mi odcinki ściągane z internetu odtwarzane na kompie, ewentualnie xbox'ie :)

Zaki
[Usunięty]

Wysłany: Nie Sty 23, 2005 7:01 pm   

ja rowniez zaczalem od Fox Kids tak porzadnie ogladac....chociaz pamietam, ze jak bylem mniejszy to chyba cos tam mi mignelo na TVP1 czy cos, od niedawna mam stalke i ciagne odcinki z netu:D

bender88
[Usunięty]

Wysłany: Czw Sty 27, 2005 11:09 pm   

Ja zacząłem od fox kids. Potem zacząłem ściągać; sezonami. Nie rozumiem po co cie męczycie badziewiami z e-donkey. Za pomocą torrenta cały sezon w rl jest w 3 dni. Możana tak ściągnąć; wszystkie sezony.

oGrodnik
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 22, 2005 12:06 am   

lol wszyscy fox albo tvp1. ja jako ze biedny jestem i nie mam foxa, simpsonami zafascynowalem sie bedac w USA. to co robi homer tak mnie wciagnelo, ze przeklinam televizje polska, ze tego nie emituje :evil:

Kris
[Usunięty]

Wysłany: Sro Kwi 27, 2005 1:42 am   

Zanim jeszcze puszczali Simpsonów w TVP1 to dużo wcześniej telewizja regionalna w Katowicach TVP3 ich puszczała (dokladnie nie pamietam ale byl to rok chyba 90 lub 91).
Pamiętam że bardzo spodobali mi sie odrazu tzn. w ciagu kilku pierwszych minut oglądania a lecial jeden z pierwszych odcinkow 1 sezonu jak Bart i Lisa weszły przed Homerem do łazienki mówiąc "..Kobiety i dzieci mają pierwszeństwo..." czy coś podobnego :) )))) Mam nagrane te odcinki na VHS a kilka z nich przegralem do mpg. Potem oczywiscie byly na TVP i Fox a potem dluga przerwa i dzieki Johnemu odbudowałem kolekcje do konca i mam wszystkie odcinki i sciągam je na bieżąco.
Pozdrawiam wszystkich maniakow tego serialu

yoshi  
Maggie

Wysłany: Wto Maj 03, 2005 3:00 pm   

ja natomiast z braku zajecia w pracy zassalem z netu 3 pierwsze sezony i tak to sie zaczelo :)
w sumie przez rok czasu obejrzalem 15 sezonow po 2 razy kazdy :D a tera ogladam 16 :)

Pozdrawiam, ?ukasz
yoshi@poczta.onet.pl
GG: 5970035

gesh  
Bohater Springfield

Wysłany: Wto Maj 03, 2005 4:48 pm   

Kiedys ogladalem na TVP... pozniej dlugo nic. Az do nie dawna... sciaglem chyba 5 sezon - spodobalo mi sie i w ten chwili mam juz wszystkie sezony (brakuje mi jedynie kilku odcinkow z 3 sezonu, ale na dniach sie uzupelni).

mati606
[Usunięty]

Wysłany: Pią Cze 10, 2005 7:56 pm   

Ja mam Simpsonów z pokoleń Moi Rodzice oglądali odcinkie na TVP1 a później na PRO7 a później dołączyłem do Nich ja . Od kilku lat nie mam juz Pro7 :? , i oglądam ze zmiennym skutkiem z wideo , z DVD które kupiłem ( niestety nie działa mi sezon 5 i 6) ma ktoś ????. A teraz staram się ściągac z Internetu , ale żadko znajduje jakies stronki z których mozna je ściągnąc :roll:

cainmc  
Marge

Wysłany: Wto Cze 21, 2005 8:28 pm   

Witam wszystkich

ja sie zzetknołem jako mody bajtel z Simpsonami, ale zaczalem je kompletwac jakis rok temu jak mi sie na FoxKids przypomnieli i do teraz skompletowalem 8 sezonow.

mack
[Usunięty]

Wysłany: Sro Cze 22, 2005 8:13 pm   

Pierwszy raz zobaczyłem The Simpsons w zamierzchłych czasach początku lat 90, potem TVP przerwała nadawanie serialu, trochę zobaczyłem na Fox Kids, gdy zostałem szczęśliwym posiadaczem kablówki. Za to teraz dzięki stałemu łączu ściągnąłem wszystkie sezony. Boże błogosław internet

Odpowiedz do tematu