The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jaka, jest, stacja, telewizyjna, ulubiona, wasza

Jaka jest wasza ulubiona stacja telewizyjna?

Kt?r? najbardziej lubisz?
Polsat
33%
 33%  [ 4 ]
tvp
0%
 0%  [ 0 ]
tvp
0%
 0%  [ 0 ]
inne
66%
 66%  [ 8 ]
Głosowań: 12
Wszystkich Głosów: 12

Autor Wiadomość
espio5  
Grampa

Wysłany: Pon Gru 08, 2008 5:54 pm   Jaka jest wasza ulubiona stacja telewizyjna?

Witam! Przeglądałam offtopic i pomyślałam sobie ze nie tak o stacjach telewizyjnych.To
teraz piszcie :D . bo moją ulubioną stacją telewizyjną jest polsat i tvn. A wasza?
Ostatnio zmieniony przez espio5 Wto Gru 09, 2008 5:13 pm, w całości zmieniany 9 razy  

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pon Gru 08, 2008 7:01 pm   

Ja obecnie prawie nie oglądam telewizji, więc nawet nie wiem czy mam swoją ulubioną stację :lol: Ale dawniej moimi ulubionymi stacjami były:
-Cartoon Network - ogólnie za kreskówki jakie tam leciały, ale teraz to lecą takie syfy, że się już oglądać nie da :smile3:
-TVN - za programy takie jak 'Milionerzy', 'Agent', 'Big Brother, 'W11', itp... obecnie tylko W11 od czasu do czasu tam oglądam
-Polsat - za sitcomy takie jak '13 Posterunek', 'Świat wg Kiepskich', 'Świat wg Bundych', 'Miodowe Lata', itp...

Mike El  
Profesor

Wysłany: Pon Gru 08, 2008 7:49 pm   

Ulubiona stacja to TVN: Fakty, Milionerzy, Szymon Majewski Show. Jeśli się nudzę, a nie mam nic lepszego do roboty jak oglądanie telewizji, to jeszcze programy na Discovery, Discovery Science i Discovery World.

Ściągam z internetu programy amerykańskich telewizji FOX (The Simpsons, King of the Hill, Family Guy, American Dad!, Prison Break), NBC (30 Rock), Adult Swim (Robot Chicken) i Comedy Central (South Park) oraz brytyjskiej BBC Two (Top Gear) i australijskiej SBS (Top Gear Australia).

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Pon Gru 08, 2008 8:05 pm   

Mike El napisał/a:
Discovery, Discovery Science i Discovery World.

O te stacje też lubię, ale oglądam sporadycznie.

Przypomniało mi się, że kiedyś lubiłem oglądać jeszcze MTV Classic, ale ta stacja już niestety nie istnieje. :( A takie stare, dobre teledyski tam leciały...

A jeśli chodzi o stacje z których seriale ściągam z netu no to: FOX(Simpsonowie), ABC(MacGyver) i NBC(Alf).

sh  
Marge

Wysłany: Wto Gru 09, 2008 9:33 am   

Jakiś czas temu lubiłem oglądać TVN 24, szczególnie „Szkło kontaktowe”. Ostatnio nie oglądam telewizji, nie mam u siebie telewizora.

Senga  
Lisa

Wysłany: Wto Gru 09, 2008 10:46 am   

Będąc na banicji w mieszkaniu studenckim jestem pozbawiona telewizora co uważam za duże błogosławieństwo, ale jak zjeżdżam do domu to chyba durnowaty polsat rządzi, ale to tylko dlatego, że nie mam dostępu do kanałów z kreskówkami :twisted:

Michalson  
Profesor

Wysłany: Wto Gru 09, 2008 2:25 pm   

- Cartoon Network ( zawsze :) )
- ABC ( Desperate Housewives, Lost )
- HBO
- Discovery Science

z ogólnodostępnych, najbardziej lubię chyba TVN. BTW zobaczymy, co będziemy mogli obejrzeć w tym roku na święta...

D'oh!

Neven  
Maggie

Wysłany: Wto Gru 09, 2008 2:41 pm   

Zasadniczo to nie oglądam za dużo tv, ale jak już załączy się teleodbiornik to nastawiam na TVN Turbo. Szczególnie kiedy leci "Gadżet" czy "Uwaga pirat" lubię słuchać jak ludzie się tłumaczą wymyślając coraz to głupsze powody. :mrgreen:
Tak poza tym to jeszcze okiem zerknę na Discovery czy Polsat Sport i to wszystko jeśli chodzi o Polskie kanały. Z zagranicznych to tylko Fox.

espio5  
Grampa

Wysłany: Wto Gru 09, 2008 5:21 pm   

Jeżeli ktoś by chciał zagłosować to ta ankieta mi nie wyszła bo wogle nie mam żadnych ankiet tylko tą. Ona b.dziwnie wyszła mi.

magdaxvx  
Lisa

Wysłany: Czw Sty 01, 2009 8:48 pm   

Ja oglądam TVN. Bardzo fajne lecą filmy i seriale. :D Brzydulę czasem obejżę. Jeszcze oglądam Polsat. Też ma fajne filmy, seriale ciekawe. Nie oglądam TVP. Bardzo się wygłupiają jak np tvp2 gwiazdy tańczą na lodzie Jusia i Doda wchodzą na siebie. Wczoraj gdy przełanczałam programy gdy na dwójce widziałam tych paranienormalnych to mi się słabo zrobiło. :|

sebal8  
Bart

Wysłany: Czw Sty 01, 2009 8:52 pm   

Muszę powiedzieć jedno - większość kanałów na "n". Są tam dobre kanały zwłaszcza np. Comedy Central lub SiFi Channel... :wink:

Odwied? blog o Simsach!

magdaxvx  
Lisa

Wysłany: Czw Sty 01, 2009 8:56 pm   

Ja mam ''n'' xD lepsza od cyfrowego Polsatu. Miałam Cyfrowy Polsat ale przeszliśmy na ''n'' :D

mgr_rybak  
Sponsor

Wysłany: Czw Sty 01, 2009 9:58 pm   

Ja oglądam TVP 1 2 3 Polsat TVN i Puls. W każdym jest coś czasami do obejrzenia. Na Pulsie niestety coraz mniej. Innych programów nie mam :D

bakałarz  
Marge

Wysłany: Pią Sty 02, 2009 1:38 am   

głównie Comedy Central na cyfrze. Inne stacje wtedy, gdy zobaczę w programie coś ciekawego :)

emofobia  
Lisa

Wysłany: Nie Sty 25, 2009 1:12 pm   

u mnie w domu prawie zawsze gra tvn 24. mało kiedy oglądam tv, jak już to jakieś stacje muzyczne, ew. extreme.

Odpowiedz do tematu