Wysłany: Pon Gru 08, 2008 5:54 pm Jaka jest wasza ulubiona stacja telewizyjna?
Witam! Przeglądałam offtopic i pomyślałam sobie ze nie tak o stacjach telewizyjnych.To
teraz piszcie . bo moją ulubioną stacją telewizyjną jest polsat i tvn. A wasza?
Ostatnio zmieniony przez espio5 Wto Gru 09, 2008 5:13 pm, w całości zmieniany 9 razy
Ja obecnie prawie nie oglądam telewizji, więc nawet nie wiem czy mam swoją ulubioną stację Ale dawniej moimi ulubionymi stacjami były:
-Cartoon Network - ogólnie za kreskówki jakie tam leciały, ale teraz to lecą takie syfy, że się już oglądać nie da
-TVN - za programy takie jak 'Milionerzy', 'Agent', 'Big Brother, 'W11', itp... obecnie tylko W11 od czasu do czasu tam oglądam
-Polsat - za sitcomy takie jak '13 Posterunek', 'Świat wg Kiepskich', 'Świat wg Bundych', 'Miodowe Lata', itp...
Ulubiona stacja to TVN: Fakty, Milionerzy, Szymon Majewski Show. Jeśli się nudzę, a nie mam nic lepszego do roboty jak oglądanie telewizji, to jeszcze programy na Discovery, Discovery Science i Discovery World.
Ściągam z internetu programy amerykańskich telewizji FOX (The Simpsons, King of the Hill, Family Guy, American Dad!, Prison Break), NBC (30 Rock), Adult Swim (Robot Chicken) i Comedy Central (South Park) oraz brytyjskiej BBC Two (Top Gear) i australijskiej SBS (Top Gear Australia).
Będąc na banicji w mieszkaniu studenckim jestem pozbawiona telewizora co uważam za duże błogosławieństwo, ale jak zjeżdżam do domu to chyba durnowaty polsat rządzi, ale to tylko dlatego, że nie mam dostępu do kanałów z kreskówkami
Zasadniczo to nie oglądam za dużo tv, ale jak już załączy się teleodbiornik to nastawiam na TVN Turbo. Szczególnie kiedy leci "Gadżet" czy "Uwaga pirat" lubię słuchać jak ludzie się tłumaczą wymyślając coraz to głupsze powody.
Tak poza tym to jeszcze okiem zerknę na Discovery czy Polsat Sport i to wszystko jeśli chodzi o Polskie kanały. Z zagranicznych to tylko Fox.
Ja oglądam TVN. Bardzo fajne lecą filmy i seriale. Brzydulę czasem obejżę. Jeszcze oglądam Polsat. Też ma fajne filmy, seriale ciekawe. Nie oglądam TVP. Bardzo się wygłupiają jak np tvp2 gwiazdy tańczą na lodzie Jusia i Doda wchodzą na siebie. Wczoraj gdy przełanczałam programy gdy na dwójce widziałam tych paranienormalnych to mi się słabo zrobiło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum