Niestety na liście nie ma The Simpsons ale możnaby pomęczyć troszkę Polsat w końcu możliwości już mają i to ogromne. Skoro zakupili prawa do emisji programów Fox takich jak Ally McBeal to i z Simpsonami nie powinno być problemu.
Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sro Lis 22, 2006 9:40 pm
Nie rozumiem tej ekscytacji wątpliwą możliwością pojawienia sie Simpsonów w np. ofercie cyfrowego Polsatu. Przecież i tak nie będą puszczali odcinków na bieżąco, a przecież większość z forumowiczów oglada je w miarę na bieżąco. Ciekaw jestem kto z Was płaciłby abonament tylko dla możliwości oglądania Simpsonów. Powtórzę po raz kolejny: nie widze w tej chwili polskiej telewizji, do ktorej charakteru programowego pasowaliby Simpsonowie.
RiKo [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 23, 2006 1:45 pm
Mi tam to tak naprawde obojetne poniewaz i tak mam cyfrowy polsat wiec jeden kanal wiecej to dobra informacja
Siemka, wróciłem!
A propos Foxa, sądzę, że jest to kolejna próba "udupienia tłumaczy". W sensie, nie będzie tłumaczenia w stylu ściągamy z internetu, bo u nas nie ma jak oglądać. Przyczynił się do tego już C+. Ale to tylko moje domysły.
Zazwyczaj w Polsce tylko dają do filmów czy seriali lektora bo ich nie stać na dubbing, ale dubbing nie jest zawsze lepszy, a najlepsze to są napisy moim zdaniem
Nie było. I ten temat idzie do nikąd. Napaliłem się, że będzie Fox a nie Fox Life. Canal+ ma Simpsonów więc na Fox Life na pewno nie będzie. Tam leci całkiem inny typ programów. Jak to ktoś powiedział bardziej babskie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum