Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 3:34 pm Katy Perry nową dziewczyną Moe!
Katy Perry wystąpi w odcinku zatytułowanym "The Fight Before Christmas", gdzie zagra nową dziewczynę Moe. Będzie to szczególny odcinek, gdyż w jednym z segmentów Simpsonowie wystąpią jako kukiełki, a towarzyszyć im będzie właśnie Katy.
Moe nie będzie pierwszą kukiełką z którą wystąpi Katy. Jakiś czas temu miała okazję zagrać w Ulicy Sezamkowej u boku Elmo:
Ciekawe jaką piosenkę zaśpiewa dla Moe, jakieś propozycje?
Wiek: 22 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 253 Skąd: Springfield
Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 6:20 pm
Jeden odcinek na sezon może być, aczkolwiek Kate Perry? Czemu nie Eric Clapton? Ehh, wszystko dla oglądalności. Zaproście Biebera, będzie taaaaka oglądalność.
CartoonCenter, obrażasz mnie, ja tam lubię Katy Perry i jestem ciekaw, aczkolwiek słaby start tego nowego sezonu nie zapowiada czegoś świetnego wybitnie.
(KOCHAM ELMO!)
Świat Elmo – serial animowany dla dzieci, którego głównym bohaterem jest Elmo – czerwony stworek z ulicy Sezamkowej. Serial emitowany jest na kanale MiniMini.
Jest to cytat z Wikipedii, więc nie wiem, czy to można tak nazwać.
Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 8:39 pm
CartoonCenter napisał/a:
Jeden odcinek na sezon może być, aczkolwiek Kate Perry? Czemu nie Eric Clapton? Ehh, wszystko dla oglądalności. Zaproście Biebera, będzie taaaaka oglądalność.
Może dlatego, że w USA mało kto wie, kim był Clapton, a teraz niemal wszyscy kojarzą Perry? No i tak, oni robią to dla oglądalności. Nikt bowiem nie wyda kupę kasy na serial, którego nikt nie będzie oglądał. A co do zapraszania wybitnych osobowości, to kto ma wystąpić, ten wystąpił, teraz raczej będą zapraszać gwiazdy, które w danej chwili są na topie. Jasne, można sobie pomarzyć, że w ogóle nie będą zapraszać gości (ew. będą to robić z głową jak w Futuramie czy South Park), ale to raczej nie możliwe.
Rewelacyjne kukiełki takie bym chciał mieć wśród moich zabawek
Może po tym odcinku wejdą na rynek
A co do obsady, to już od dawna wiadomo na czym teraz bazuje The Simpson$$ (nawet nowe kukiełki=mo' money)
Jestem na nie. Kate Perry (zwykła popowa papka muzyczna) to zły dobór. Myślałbym o kimś bardziej charakterystycznym z dłuższym stażem w mediach. Nie rozmieniać się na drobne sezonowe gwiazdki.
Tonący brzytwy się chwyta... Oby po marnym starcie sezonu ten odcinek nie pogrążył legendy żółtej rodzinki... Ogólnie Katy lubię bo wydaje mi się taka co podchodzi do wszystkiego na luzie więc mam nadzieję że i tutaj będzie z czego się pośmiać Chętnie zobaczyłbym jakiś odcinek w całości jako kukiełki i w dodatku improwizowany Ale to już inna bajka... Albo odcinek.. Jak kto woli
Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 1:37 am
E tam. Legenda żółtej rodzinki minęła już dawno, a pojawienie się celebryty jako gościa nie nazwałbym się chwytaniem brzytwy przez tonącego, zwłaszcza, że to tradycj serialu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum