The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kearney, zzyzwicz

Kearney Zzyzwicz

Jak oceniasz t? posta
1 - okropna! Powinni j? wyrzuci
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
8%
 8%  [ 1 ]
5 - mo?e by
8%
 8%  [ 1 ]
6
16%
 16%  [ 2 ]
7
25%
 25%  [ 3 ]
8
16%
 16%  [ 2 ]
9
8%
 8%  [ 1 ]
10 - ?wietna! Powinna by? w ka?dym odcinku!
16%
 16%  [ 2 ]
Głosowań: 12
Wszystkich Głosów: 12

Autor Wiadomość
Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sob Gru 15, 2007 12:49 am   Kearney Zzyzwicz

Głos: Nancy Cartwright

Kearney Zzyzwicz to jeden ze szkolnych łobuzów w Springfieldzkiej Podstawówce. Jest łysy, nosi białą poszarpaną koszulę oraz psie obroże na przegubach.
Pomimo iż wygląda na rówieśnika Jimbo czy Dolpha to tak naprawdę jednak dorosły facet, który zgolił brodę i ściął włosy tak żeby tylko wyglądał na nastolatka, ponadto Kearney kilkakrotnie powtarzał różne klasy. O tym że jest dorosły świadczy kilka faktów, a mianowicie to że ma małego synka. Nie wiadomo jednak skąd się wziął ani kto jest jego biologiczną matką. Kearney jednak tłumaczy się że jest już po rozwodzie, który aczkolwiek był ciężki dla jego synka ale mały jakoś to zniósł. Raz nawet powiedział w obecności swojego synka: "(...)mówię to jako nastolatek i ojciec nastolatka".
Kolejnym faktem świadczącym, o tym, że Kearney jest już dorosły jest przyznanie się że w 3 klasie podstawówki chodziło do jednej klasy z Otto Mannem (kierowcą szkolnego autobusu). Razem z nim celebrował 200-tną rocznicę niepodległości Stanów Zjednoczonych. Pamięta również bardzo dobrze aferę Watergate.
Kearney ponadto miał raz romans z matką Jimbo, przed którym tłumaczył się że ona sama się do niego pchała. Kumple jednak mu nie uwierzyli i wspólnie pobili Kearney'a za to.

Opis przetłumaczony z angielskiej Wikipedii :)

Simpsonfan  
Grampa

Wysłany: Sob Gru 15, 2007 9:55 am   

W jakimś odcinku, gdy był w autobusie, mówił chyba, że jest dorosłu lub coś takiego.

ArtAnonim  
Profesor

Wysłany: Sob Gru 15, 2007 11:28 am   

Kearney to "ciekawy" łobuz. Ja nie wiedziałem, że jest dorosły! 7/10

Image Hosted by ImageShack.us

http://artanonim.deviantart.com/

Vidiu  
Profesor

Wysłany: Wto Gru 18, 2007 9:36 pm   

Klasyczny przykład polskiego dresa :D . Razem z Nelsonem i resztą tworzą nieodłączną część serialu. Mnóstwo śmiesznych scen i gagów, więc ocena będzie wysoka.

9/10

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Wto Gru 18, 2007 9:42 pm   

Vidiu napisał/a:
Klasyczny przykład polskiego dresa :D . 9/10

...Polski dres w Ameryce? :shock: Cóż za porównanie dla amerykanina... :roll:

A ja sam to nawet bardzo lubię Kearney'a pomimo że jest łobuzem :P
Gdy nikogo nie gnębi to jest nawet śmieszny, nieraz zdarza mu się, że się w fajny sposób czymś ośmieszy :lol: Lubię wszystkie sceny w których pojawia się ze swoim synkiem :)
Poza tym ma świetny głos :mrgreen: Raz jak Milhouse rzucił w niego jakimś żarciem to on powiedział głosikiem Ralpha Wigguma: "Bart, do somethin'" - wtedy gdy Bart został jakimś tam szkolnym inspektorem :]
Boże, jak to komicznie brzmiało :lol: Co prawda jemu i Ralphowi głosu użycza ta sama osoba jednak mimo to ich głosy zwykle nieco się różnią, ale tutaj nie ulega wątpliwości, że Kearney wypowiedział ten tekst brzmieniem identycznym co u Ralpha co IMO dodało dużego komizmu/absurdu/groteski tej scenie :mrgreen: Tym bardziej, że miał też przy okazji przerażoną twarz! :mrgreen: Normalnie spadłem z krzesła jak to oglądałem! :D

A jako ocenę wystawiłem mu 9-tkę :) IMO chyba najlepszy ze szkolnych łobuzów...

Vidiu  
Profesor

Wysłany: Sro Gru 19, 2007 4:59 pm   

Chodziło mi o to, że to jakby odpowiednik polskiego dresa. Boszz wystarczy pomyśleć...

Simpsonfan  
Grampa

Wysłany: Sro Lut 03, 2010 10:09 am   

Shaggy napisał/a:

...Polski dres w Ameryce? :shock: Cóż za porównanie dla amerykanina... :roll:

A co, w innych krajach może nie ma subkultur łysych bezmózgów odpowiadających polskiemu dresowi? :)

Ronaldo  
Grampa

Wysłany: Wto Lut 23, 2010 4:43 pm   

8/10
bardzo fajna i ciekawa postać
jest najfajniejszym łobuzem

Spider_Cochon  
Grampa

Wysłany: Sro Maj 19, 2010 9:15 pm   

Lubię go najbardziej z tej bandy łobuzów. Najśmieszniej wygląda i chyba jest najgłupszy... :P 8/10

Mr.Burns  
Profesor

Wysłany: Sro Sty 12, 2011 10:08 am   

Cóż jak dla mnie średnia postać czasem potrafi rozśmieszyć np. jak mówi się o jego wieku ale tak to on jakoś specjalnie się nie wyróżnia
ogólnie daje 7/10

kater  
Lisa

Wysłany: Czw Mar 03, 2011 2:39 pm   

Już wolę go od takiego Jimba bo przynajmniej ma koleś jaja na co dowodem jest to że ma już synka więc jakoś musiał go spłodzić no nie? :P ale ten koleś chyba koniecznie chce zostać billem gatesem... albo i nie, bo skoro jest dorosły i nadal się uczy to znaczy że mu jednak zależy. :P

Odpowiedz do tematu