Kearney Zzyzwicz to jeden ze szkolnych łobuzów w Springfieldzkiej Podstawówce. Jest łysy, nosi białą poszarpaną koszulę oraz psie obroże na przegubach.
Pomimo iż wygląda na rówieśnika Jimbo czy Dolpha to tak naprawdę jednak dorosły facet, który zgolił brodę i ściął włosy tak żeby tylko wyglądał na nastolatka, ponadto Kearney kilkakrotnie powtarzał różne klasy. O tym że jest dorosły świadczy kilka faktów, a mianowicie to że ma małego synka. Nie wiadomo jednak skąd się wziął ani kto jest jego biologiczną matką. Kearney jednak tłumaczy się że jest już po rozwodzie, który aczkolwiek był ciężki dla jego synka ale mały jakoś to zniósł. Raz nawet powiedział w obecności swojego synka: "(...)mówię to jako nastolatek i ojciec nastolatka".
Kolejnym faktem świadczącym, o tym, że Kearney jest już dorosły jest przyznanie się że w 3 klasie podstawówki chodziło do jednej klasy z Otto Mannem (kierowcą szkolnego autobusu). Razem z nim celebrował 200-tną rocznicę niepodległości Stanów Zjednoczonych. Pamięta również bardzo dobrze aferę Watergate.
Kearney ponadto miał raz romans z matką Jimbo, przed którym tłumaczył się że ona sama się do niego pchała. Kumple jednak mu nie uwierzyli i wspólnie pobili Kearney'a za to.
Klasyczny przykład polskiego dresa . Razem z Nelsonem i resztą tworzą nieodłączną część serialu. Mnóstwo śmiesznych scen i gagów, więc ocena będzie wysoka.
...Polski dres w Ameryce? Cóż za porównanie dla amerykanina...
A ja sam to nawet bardzo lubię Kearney'a pomimo że jest łobuzem
Gdy nikogo nie gnębi to jest nawet śmieszny, nieraz zdarza mu się, że się w fajny sposób czymś ośmieszy Lubię wszystkie sceny w których pojawia się ze swoim synkiem
Poza tym ma świetny głos Raz jak Milhouse rzucił w niego jakimś żarciem to on powiedział głosikiem Ralpha Wigguma: "Bart, do somethin'" - wtedy gdy Bart został jakimś tam szkolnym inspektorem :]
Boże, jak to komicznie brzmiało Co prawda jemu i Ralphowi głosu użycza ta sama osoba jednak mimo to ich głosy zwykle nieco się różnią, ale tutaj nie ulega wątpliwości, że Kearney wypowiedział ten tekst brzmieniem identycznym co u Ralpha co IMO dodało dużego komizmu/absurdu/groteski tej scenie Tym bardziej, że miał też przy okazji przerażoną twarz! Normalnie spadłem z krzesła jak to oglądałem!
A jako ocenę wystawiłem mu 9-tkę IMO chyba najlepszy ze szkolnych łobuzów...
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
Cóż jak dla mnie średnia postać czasem potrafi rozśmieszyć np. jak mówi się o jego wieku ale tak to on jakoś specjalnie się nie wyróżnia
ogólnie daje 7/10
Już wolę go od takiego Jimba bo przynajmniej ma koleś jaja na co dowodem jest to że ma już synka więc jakoś musiał go spłodzić no nie? ale ten koleś chyba koniecznie chce zostać billem gatesem... albo i nie, bo skoro jest dorosły i nadal się uczy to znaczy że mu jednak zależy.
_________________ http://bukomiks.blogspot.com/ - serdecznie zapraszam na mojego bloga z komiksami
aporpos: PRZEKLINANIE JEST FAJNE!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum