"Ci dwaj sposobem bycia, mówienia nawet trochę wyglądu (choć tu ze względu na wiek bardziej) strasznie mi do siebie pasują Nie mieliście takiego wrażenia?"
"No serio - czasem jak widzę zakłopotanie pana Miecugowa w szkle to od razu przypominam sobie podobne miny Kenta z czołówki Eye on Springfield "
On chyba nie jest tylko reporterem, także publicystą (bywa na debatach wyborczych, np. pomocnik Bob vs Quimby, gdzie przecież nie miał jej relacjonować), no i prowadzącym wiadomości rzecz jasna.
Caa-Jah [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 4:28 pm
OK. Przyjąłem do wiadomości. Nie zgadzam się z tym w 100%, ale pewne podobieństwo- choć lekko naciągane- istnieje.
Scenę, w której Kent z właściwą sobie przebiegłością reaguje na pojawienie się mrówek w statku kosmicznym uważam za najzabawniejszą w całej historii serialu
"Ladies and gentlemen, we've just lost a picture, but... what we've seen speaks for itself. Corvair spacecraft is apparently been taking over, conquered if you will, by master race of giant space ants..."
Kent jest takim średniakiem czyli dostaje ode mnie 5...
Rozbawił mnie tylko w trzech scenkach :
Kiedy przepraszał za to że oddawał hołd mrówkom.
Kiedy Bart zabrał mu ciastko i się upierał że bez ciastka nie będzie prowadził.
Kiedy wygrał na loterii.
A tak to jest raczej jak każdy reporter czyli tak raz wesoły , a raz taki przymulony. O nim wg nie da się dużo powiedzieć bo jak się pojawia to tylko relacjonuję/prowadzi wiadomości.
Dobry prezenter, nie wiem czego wy od niego chcecie. właśnie taki powinien być ale w Polsce pan Jarosław K. to pewnie by mu życ nie dał no ale skoro mamy tu ciemnogród no to sorry. ale ja na szczęście jestem hipokrytą i kocham ten ciemnogród, bo to w końcu MÓJ ciemnogród a nie jakiegoś Mubaraka czy innego Kadaffiego!
Postać jak najbardziej na plus! 10/10 Aha i on przeklnął raz na wizji i niesłusznie został potraktowany!
_________________ http://bukomiks.blogspot.com/ - serdecznie zapraszam na mojego bloga z komiksami
aporpos: PRZEKLINANIE JEST FAJNE!
Dobry prezenter, nie wiem czego wy od niego chcecie. właśnie taki powinien być ale w Polsce pan Jarosław K. to pewnie by mu życ nie dał no ale skoro mamy tu ciemnogród no to sorry. ale ja na szczęście jestem hipokrytą i kocham ten ciemnogród, bo to w końcu MÓJ ciemnogród a nie jakiegoś Mubaraka czy innego Kadaffiego!
Postać jak najbardziej na plus! 10/10 Aha i on przeklnął raz na wizji i niesłusznie został potraktowany!
Ach ten kater i jego masochistyczne poczucie humoru
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum