Zawód: Prezenter telewizyjny
Rodzina: Corka Britanny, zona Lois (równiez pracuje w TV, jak pani od pogody)
Kent to mała gwiazdeczka Spirngfield. Pracuje w KBBL-TV zapowiadajac wiadomosci, zdajac relacje z roznych wydarzen, prowadzi tez program "Eye On Springfield". W swojej pracy często zachowuje sie nieprofesjonalnie, jest stronniczy, niekiedy zdarzając mu się wpadki z serii "to mikrofon jest wlaczony?!". Mimo to, jak juz wspomnialem, nie ma rownych sobie w prowadzeniu wiadomosci - robi to niekiedy z duza doza humoru. Sam Kent wspominal z zasdroscia o tym, ze ma siostre, ktora pracuje dla CNN.
W jednym z odcinków, któregos z pierwszych sezonów Brockman wygrał fortunę w totka i keidy sie o tym dowiedzial natychmiast zwial ze studia, mimo ze wlasnie leciał LIVE ; ) W innych odcinkach na brak pieniedzy nie narzekał - przewaznie ubrany w garniturek - prezentuje sie, jak na gwiazde lokalnej TV, porzadnie!
Świetnie dobrany głos. Ogólnie bardzo fajna i śmieszna postać. Lubie gdy występuje w odcinkach. Pojawia sie zawsze tam, gdzie dzieje sie coś ważnego w Springfield.
8/10
horoszka [Usunięty]
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 11:24 pm
My two cents...
Prowadzi świetne programy w TV;
Pamiętam odcinek, w którym wygrał na loterii i w pewnym momencie uciekł z przed kamer:)
Dla mnie jak najbardziej na plus
Maro [Usunięty]
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 9:28 am
7/10
Koleś fajny , często ma jakieś celne uwagi , w bardzo ciekawy sposób przedstawia wiadomości .
Ostatnio zacząłem mu się uważniej przyglądać i zmieniam o nim zdanie - on mnie rozwala!
Może nie tak jak Homer czy Barney czy Ralph Wiggum ale też ma w sobie to coś że się śmieję na jego widok i jak go słyszę...
Najbardziej mi się podoba gdy podniecony mówi dużo o sobie....
No i jak jest stronniczy :]
Na bank mnie rozwalił w tym odcinku w którym wygrał na loterii i LIVE się podniecał na antenie i zwiał
Dobrze że wcześniej nie oddałem na niego głosu, bo byłoby 1, a teraz... teraz też nie zagłosuję Popatrzę na niego jeszcze trochę, może jeszcze mocniej mnie czymś rozwali, bo chciałbym mu dać mocne 10 :] no ale muszę mieć za co
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 7:01 am
W odcinku 01x07 The Call Of The Simpsons Miał fajne wiadomości z wielką stopą (Homerem) . Bardzo go lubię i jest przydatny bo potrafi dopełniać wydarzenia o własne, często śmieszne poglądy. 8/10.
Wielu polskim fanom kojarzy się z Grzegorzem Miecugowem
Podobało mi się, jak w odcinku, w którym po raz pierwszy pojawia się mama Homera we flashbacku przedstawia się jako Kenny i z tego co pamiętam już wtedy był siwy
Fajnie, że jest w Springfield ktoś, kto zawsze pojawia się w sytuacjach z udziałem mediów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum