Wysłany: Sro Lut 06, 2008 10:37 pm Kiedy sequel kinowej wersji Simpsonów?
Film "Simpsonowie: Wersja kinowa" osiągnął w USA i na świecie wielki sukces, a jak wiemy, Maggie zapowiedziała, że może pojawić się sequel, czyli kolejna część przygód Simpsonów na dużym ekranie.
Mogło się wydawać, że producenci po zarobieniu 526 mln $ pójdą za ciosem i sprawią, że szybko obejrzymy drugą część. Tymczasem David Silverman, jeden z twórców, powiedział: "W tej chwili mamy ewidentne problemy, głównie zawodowe - co każdy może śledzić w mediach. Wiele rzeczy zostało przez to wstrzymanych." Chodzi oczywiście o strajk scenarzystów, który zatrzymał machinę Hollywood i skazał widzów na powtórki swych ulubionych programów.
Czy sprawi to, że Simpsonów zobaczymy dopiero za kilka lat na razie trudno powiedzieć, ale nie jest to oczywiście wykluczone i potwierdzają to wypowiedzi twórców. Z drugiej strony skoro strajk sprowadza się do kłótni o pieniądze, to jego zakończenie może przyspieszyć pogoń za nimi, a kolejna kinowa część Simpsonów to przecież boxoffice'owy pewniak.
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 12:49 am
Jakoś wcale mnie to nie dziwi zważając na fakt, że the simpsons movie był jednym z najlepiej zarabiających filmów w historii kina a tam gdzie pieniądze tam następne części
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 9:00 pm
tomeczek, tu jest polska tu sie na wszystko narzeka 30 lat ludzie bo nie dozyjemy pozatym trzeba myslec optymistycznie i napewno nie bede trzymac tak dlugo widzow na jajku (naiwnym byc )
oftp : tomeczek gr moda
Chodziło mi o to że The Simpsons to dla mnie serial
i żeby twórcy skupili się na serialu
Chyba lepiej mieć 20 odcinków na rok
niz jeden film w kinie na parę lat (jak np. Shrek czy Rambo )
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 11:21 pm
Technik Nadzoru, tez mam taka ndzieje chodz przyznam szczerze ze mam spore zaleglości caly nowy sezon do tylu jestem zaden film nigdy nie odda tego co serial
Do niedawna jeszcze w sumie gdzieś tak po cichu wyczekiwałem tej kontynuacji, ale teraz to właściwie już mi się wszystko jedno zrobiło. Tak więc ta wiadomość jakoś mnie nie wzrusza.
A tak w ogóle to mogli by tak oprócz tego jeszcze cały serial zlikwidować!
Przy jednym filmie niby się strasznie naharowali jak to piszą, ale przez 21 lat przy prawie 500 odcinkach to co? To to niby nie jest harówka i po niej czuć się zmęczonym już nie można?
Wysłany: Nie Sie 22, 2010 4:01 pm
Ja tam nie narzekam. Prawda jest taka, że teraz trąbią o tym, że niby nie bedzie Simpsonow wersji kinowej ale jak juz zakoncza sie sezony w TV to pojawią się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum