Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 8:32 pm Kinder niespodzianka
Wiedzieliście że figurki Simpsonów sprzedają w Kinder niespodziankach jest Marge z Maggie, Crusty the Clown, Homer, Mr. Burns, Sideshow Bob, Bart, Nelson, Lisa, Milhouse, i Otto,
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 9:22 pm
tak widziałam dzisiaj. Nawet kupiłam jedno ale była inna zabawka Właśnie o tym miałam pisać na forum.
Powiem tylko, że to nie jest stricte kinder niespodzianka tylko Kinder Joy czy jakoś tak. też jajo ale w sumie w plastiku - połowa to zabawka, durga to mleczna polewa z jakimś orzechem.
Znam Kinder Joy, ale wole zwykłe jajco
W Niemczech, jak widze, było to przy okazji filmu kinowego, szkoda, że u nas tego nie było
Tak czy śmak - zawsze jakiś gadżecik Chyba wybiore sie do marketu...
Wiek: 15 Dołączył: 17 Lip 2007 Posty: 734 Skąd: Springfield
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 10:34 am
Widziałem te Kinder Joye w sklepie niedaleko mojego domu, nawet sam chciałem założyć taki temat. Też muszę sprawdzić te figurki... Jak będę takie miał to również dam fotki...
Mama zawsze mojemu młodszemu bratu kupuje kinder niespodziankę, ja chyba będe musiał o kinder Joy mame poprosić Kiedyś jak byłem mały to za każdym razem jak mama szła do sklepu to mi kupowała kinder niestpodzianke, jescze chyba gdieś mam olbrzymia kolekcje tych figurek i to z różnych lat. Ale jak są Simpsonowie to nie przepuszcze okazji.
u mnie w Chacie Polskiej sprzedają jakieś pseudo jajka z Simpsonami. Zrobię zdjęcie to wstawie. W środku są 4 cukierki w kształcie głowy głównych bohaterów, do tego zabawka (piłka, frotka, jojo i brelok) i naklejka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum