Właśnie oglądam odcinek 12x18 simpsonów i usłyszałem takie coś z ust Flandersa: "Son of a Diddly" Normalnie nie wyrobie
olexinski [Usunięty]
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 7:25 pm
Hay evrybady!
HAY Doctor Nick !
Adi.1989 [Usunięty]
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 9:49 pm
Teksty Homera: D'oh, Why you little, mmmm....doughnut, Help me, jak krzyczy
Barta: Aye Carumba! Cool man, jak sie śmieje
Marge: Mrrrr
Flanders: Hidy Ho
Ale najśmieszniejsze i najbardziej powalające są i tak teksty Homera
Co się tutaj pojawi post to ja wciąż zastanawiam się o co w ogóle chodzi w tym temacie. Cały czas piszecie to samo. I na dodatek piszecie np. "mhmhmhm" jako powiedzonko Homera. Czy ktoś tutaj jeszcze nie uważa, że ten temat jest co najmniej dziwny?
Homer- konspiracyjny szept, d'oh, odgłos wydawany przy ślinieniu się i krzyk (Aaaa!)
Patty i Selma- śmiech
Bart- Ay curramba, śmiech
Mr. Burns- Ahoy, ahoy (jak odbiera telefon), Excellent!
Flanders- wszystkie powiedzonka, chociaż najbardziej rozwaliło mnie Savannadiddly
Dr. Nick- Hi everybody!
Rod i Todd Flanders- Yeeeeeeey! (najczęściej jak mają grać w jakąś biblijną grę)
Troy MacClure- "You may remember me from such films as..."
Dr. Julius Hibbert- śmiech
Edna Krabbapel- Ha!
Nelson- Ha, ha!
Maggie- smoczek
Duffman- Oh, yeah!
Apu Nahasapeemapetilon- Thank you, come again!
Nadinspektor Chalmers- Skinner!
Pewnie jeszcze coś by się znalazło, ale te są ulubione
Ja uwielbiam sfrustrowanego Homera - na przykład w odcinku 04x02, kiedy walczy z automatem, który nie chce mu dać batoników. Poza tym śmiech Krusty'ego, no i właściwie to, co było już wymienione - d'oh, haha, smoczek Maggie itp.
Mnie zawsze najbardziej bawiło jak Nelson robi swoje" HA HA!". Zwłaszcza w The Simpsons Movie w momencie gdy Bart jest przykuty do drzewa. Poza tym uwielbiam jak Homerowi coś się nie uda i wydaje swój charakterystyczne dźwięk (to chyba to "d'oh" o którym już wspominaliście) i gdy się cieszy i robi "łU-HU!"
Homer wymiata te jego D'oh, Woo hoo czy ślinotok są nie do pobicia Potem jest Flanders i jego doodly diddly. Śmiech Krustyego (prawie mi wychodzi już) I szkocki akcent Willego to jego twarde "R" jest genialne
Wiek: 12 Dołączył: 25 Kwi 2009 Posty: 10 Skąd: Springfield
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 2:53 pm
Np. DO'H , OOO(ze smutku)
[ Dodano: Pią Maj 01, 2009 2:55 pm ]
To teraz nie na temat ... ale .... nie kasujcie postów !!! bo człowiek sie tródzi a tu nagle post cie sie skasował......plis ... nie kasujcie
//Akurat się się najmniej trudzisz. Dlatego też niektóre twoje posty są usuwane.
[ Dodano: Czw Maj 07, 2009 8:29 pm ]
Jak dla mnie klasyczne powiedzonka to : DO'H , I Cramba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum