co powiecie na tą wieczerzę... jak zobaczyłem ten kadr w pierwszej chwili skojarzył mi się z tym obrazem
dLg [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 7:33 pm
No to na dole znacznie lepsze, bo nie naciągane (u góry to zwykłe wklejenie twarzy, żadna sztuka) Podobną stylizację zrobiono kiedyś w Rodzinie Soprano
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 8:21 pm
dLg napisał/a:
Taki też juz będziesz miał w przyszłym roku
podejrzewam że jemu niechodzilo o pełnometrażowy film o The Simpsons ja jezeli tak to znajdzie informacje o nim TU
Tylko o Simpsonową wersje kodu Leonarda Da Vinci
podejrzewam że jemu niechodzilo o pełnometrażowy film o The Simpsons ja jezeli tak to znajdzie informacje o nim TU
Tylko o Simpsonową wersje kodu Leonarda Da Vinci
No jeden inteligentny który wie o co biega
Tak chodziło mi o film The simsons z wersją Leonarda da Vinci.
Jak by sie tak nieco zastanowic to powinien być nawet ciekawy, nie?
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 10:05 pm
marlionkk napisał/a:
No jeden inteligentny
poprawka jedna intelgentna jak już
marlionkk napisał/a:
może i bylo by ciekawe ale nikt by sie nie porwał na taką produkcje,nie opłacalne. juz predzej czegoś mozna sie spodziewać w scary movie 5 ale też wątpie
dLg [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 01, 2006 12:40 am
marlionkk - dobrze wiadomo o co Ci chodzi, ale wyrażasz myśli w tak koslawy i nieprecyzyjny sposób, ze aż grzech nie zażartować i nie ciągać Cię dalej za ten nos
marlionkk napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum