Wysłany: Sob Sie 09, 2008 10:54 am Kolejna część Simpsonów na dużych ekranach?
Matt Groening, twórca The Simpsons, zapowiedział, iż planuje powstanie drugiej części kinowej wersji. Poprzednia część bajki 'zarobiła' łącznie 250 mnl dol.
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 8:43 pm
Lepiej niech wróci do robienia porządnych odcinków bo znowu będzie marny film i marne odcinki, a tak to może udałoby się przynajmniej odcinki na poziomie zrobić.
Miło mi to słyszeć! Wręcz jest Genialnie! Jak pewnie wszyscy chcę żeby tylko nie zepsuli przez ten film całych Simpsonów. Chodzi mi o to żeby nie zepsuli fabuły itp. Chcę być zaskoczony jednym słowem oczywiście miło
The Simpsons Movie 2 Coming out in 2010-04-27
The Simpsons : 2010 is the predicted death for Seymour Skinner. It is also the year that Lisa's Wedding takes place. But we don`t how Skinners dies and Who lisa gets wed to
Tutaj pisze że jest przewidywana uwaga .................................................................................................................................................................. śmierć Seymora Skinera !!!!!!
Zgadzam się. Seria sama w sobie jest dobra, a robienie z tego kolejnego filmu to będzie zagranie ukierunkowane typowo na kasę.. A sądzę, że twórcy Simposnów mają i tak tyle pieniędzy, że mogliby dać każdemu z nas niezła sumkę i drugie tyle by im jeszcze zostało
Archi, muszę powiedzieć, że to coś może jeszcze wskazywać, ale już niejednokrotnie twórcy The Simpsons wykazali się brakiem dbałości o szczegóły, m.in. w jednym z odcinków 16 serii (nie pamiętam numeru odcinka), Seymour żył, mimo że był wtedy chyba 2016 rok - bal absolwentów Barta i Lisy, dlatego myślę, że aż tak nie będą tego przestrzegać ;/.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum