The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kolejni, simpsonach, znani

Przesunięty przez: Johnny B.
Nie Sie 03, 2008 11:44 pm
Kolejni znani w Simpsonach?
Autor Wiadomość
mgr_rybak  
Sponsor

Wysłany: Sro Mar 08, 2006 11:33 pm   Kolejni znani w Simpsonach?

Jak niesie wieść kolejnymi znanymi osobistościami w Simpsonach mogą być Madonna i Paris Hilton.

Jak donosi The Simpsons Folder plotki dotyczące Paris i Madonny to zwykła ściema.

El Bozo
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 09, 2006 8:44 am   

Broń Panie Boże... :?

And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Czw Mar 09, 2006 1:36 pm   

Nie pamiętam już gdzie to czytałem, ale ktoś określił Simpsonów mianem "parady gwiazd" (w negatywnym znaczeniu). Moim zdaniem słuszne określenie. Faktycznie twórcy chcą w każdy odcinek wcisnąć jakąś gwiazdę. Trochę mnie to denerwuje, bo większości z nich i tak nie znam :) .

Vinci  
Bohater Springfield

Wysłany: Czw Mar 09, 2006 2:37 pm   

And-or napisał/a:
większości z nich i tak nie znam

Ja również ale jeśli wcisną tam np. Paris to chyba wolałbym jej nie znać. Może wtedy oglądałbym nie zwracając na nią uwagi, a tak - klapa murowana

El Bozo
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 09, 2006 11:20 pm   

We wcześniejszych sezonach istniało pojęcie - odcinek bez sławnej osoby. Teraz prawie to zanikło i to mnie przeraża. Nie wspominając o równi pochyłej jakości odcinków... Nich wreszcie zakończą serię, i nie niszczą legendy... :?

Vinci  
Bohater Springfield

Wysłany: Pią Mar 10, 2006 9:32 am   

El Bozo napisał/a:
Nich wreszcie zakończą serię, i nie niszczą legendy... :?

No tu się nie zgodzę, IMO są jeszcze fajne odcinki i nie chcę, żeby serial się skończył. Myślę, że tak uważa większość fanów Simpsonów. Prawda jest taka, że jakkolwiek beznadziejne byłyby kolejne epizody to i tak chciałbym nastepnych, przez sympatię i nadzieję na poprawę.

Art
[Usunięty]

Wysłany: Pią Mar 10, 2006 12:19 pm   

Przeczytałem niedawno na jednym z amerykańskich serwisów The Simpsons, że w jednym z najbliższych odcinkach wystącią Meg i Jack White z White Stripes.

gesh  
Bohater Springfield

Wysłany: Pią Mar 10, 2006 3:40 pm   

A ja dalej czekam na odcinek z MacGuyverem :)

El Bozo
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 11, 2006 1:41 pm   

Vinci napisał/a:
No tu się nie zgodzę, IMO są jeszcze fajne odcinki i nie chcę, żeby serial się skończył. Myślę, że tak uważa większość fanów Simpsonów. Prawda jest taka, że jakkolwiek beznadziejne byłyby kolejne epizody to i tak chciałbym nastepnych, przez sympatię i nadzieję na poprawę.

A ja się niezgadzam do końca z Tobą ;)
Bo tak jak Asterix, którty jest tworzony bez jednego z twórców (Uderzo albo Goscinny.. niepamiętam dokładnie) powoli staje się zwykłym badziewiem. Stracił swój dawny czar. Podobnie Simpsonowie, przez pierwsze 7 sezonów, byli praktycznie idealni, potem powoli zaczynali się robić... bezsensowni. Zaczęto wprowadzać idiotyczne wątki (choćby prawdziwa osobowość Skinnera), ale mimo wszystko oglądało się ich z przyjemnością. Później w sezonie 13 można było nawet doświadczyć Przerw na Śmiech! Zamiast jakiejś ciekawej i sensownej fabuły, doświadczaliśmy raczej serii gagów.I tak doszło do sezonu 17, gdzie właściwie co każdy odcinek ma się wrażenie że się to już kiedyś widziało. Co gorsza Fabuła jest taka nikła że człowiek zastanawia się jaki jest sens oglądania? Tylko po to by móc dowiedzieć się co będzie dalej? Nie ma po co. Wszystko to już wcześniej widzieliśmy. :|

Ale masz też trochę racji. Bo gdy dowiem się że Simpsonowie się skończyli, to z mojego gardła na bank wydobędzie się szloch,a z moich oczu popłynie parę łez. :cry:

Vinci  
Bohater Springfield

Wysłany: Sob Mar 11, 2006 8:37 pm   

El Bozo napisał/a:
przez pierwsze 7 sezonów, byli praktycznie idealni

Wiem, ale prawda jest taka, że mój ulubiony i wg mnie najlepszy odcinek jest z sezonu 10 :D więc jakieś tam przebłyski były i choćby dla nich warto obejrzeć te pare gorszych odcinków :)

El Bozo
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 11, 2006 10:35 pm   

Też prawda...
...więc zaciskając zemby (błond specjalny) będę oglądać do końca.

Odpowiedz do tematu