Wysłany: Sob Maj 27, 2006 2:28 pm Koniec sezonu
Jak już chyba wszystkim (?) wiadomo sezon 17 zakończył się. Chciałem więc w tym miejscu w imieniu wszystkich forumowiczów podziękować wszystkim twórcom napisów do odcinków z tego sezonu, a szczególnie Ravicowi, który robił bardzo szybko napisy naprawdę dobre.
Do następnego sezonu zostało kilka miesięcy, ale to nie znaczy, że na forum nie będzie się nic działo. Jest przecież tyle postaci do opisania, tyle odcinków do skomentowania. Tak więc serdecznie zapraszamy do udziału w dyskusjach. Co jakiś czas będą również organizowane quizy na chacie (najbliższy już jutro). Na nie też serdecznie zapraszamy.
Wysłany: Sob Maj 27, 2006 3:53 pm
ehh
dobrze ze sie skonczyl bede mial mniej zaleglosci (narazie jestem na polowie 7 sezonu )
El Bozo [Usunięty]
Wysłany: Sob Maj 27, 2006 5:44 pm
Wreszcie się skończył ten koszmarny sezon... życzę wszystkim by kolejny był lepszy i by forum nie zamarło z powodu końca 17. To że ja sie lenie, nie znaczy że wy macie do tego prawo
Wysłany: Sob Maj 27, 2006 6:48 pm
Davids, tylko ze jak obejrzysz wszystko to poczujesc taki glod jak glod narkotykowy i jak czlowiek nie ma za duzo wolnego czasu to jest nie za fajnie .
Fakt nie udal im sie ten sezon bylo pare fajnych a jeden wrecz genialny jednakze zaluje ze juz koniec bo sie zanudze do wrzesnia
Szkoda ze juz koniec:( ale cóż nic w przyrodzie nie ginie;) teraz będzie trzeba spędzać czas na oglądaniu starych odcinków i czekaniu i jeszcze raz czekaniu Sezon nie był wybitny ale zły też nie był był niezły wszak nie można zawsze byc najlepszym d'oh
So long suckers
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum