Moje zdanie jest takie: może i teraz Simpsonowie nie są genialni ja kilka lat temu, lecz wolę aby byli niż, by nie było ich wcale. Może i jest to dla was dziwne, ale z chęcią oglądam te nowe odcinki, co nie oznacza że są najlepsze z najlepszych. Ja zawsze będę ich oglądać na bieżąco, obojętne jakie będą odcinki... Niech się ten serial ciągnie i ciągnie i tak będę go dalej oglądał...
BTW
Jak rok temu (wtedy nie byłem na tym forum) oglądałem ich to odcinki były dla mnie super, lub dobre! Od zeszłego roku poziom spadł, ale nie o wiele.
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 6:28 pm
ja się jego śmierci nie uczepiłem, ale jak on wygląda? zbyt szczupły to on nie jest, a jakoś wątpię żeby zdrowo sie odrzywiał ale dobra - ja go nei uśmieracm na siłe. i mnie tu oto nie oskarżajcie - ale zobaczczie że matt się zestarzał i simsponwie sie pogorszyli.
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 7:27 pm
homerazzi55 napisał/a:
ja się jego śmierci nie uczepiłem, ale jak on wygląda? zbyt szczupły to on nie jest, a jakoś wątpię żeby zdrowo sie odrzywiał ale dobra - ja go nei uśmieracm na siłe. i mnie tu oto nie oskarżajcie - ale zobaczczie że matt się zestarzał i simsponwie sie pogorszyli.
Szkoda tylko, że Matt nie tworzy nowych odcinków. A nawet jeśli by tworzył, to jego odżywianie i forma nie miałaby wpływu na ich jakość.
MNDT1992 chodziło raczej o jakość odcinków a nie Matta xDD
Też jestem tego zdania że co ma pierdnik do wiatraka. To jak się odżywia nie ma wpływu na treść odcinków xD Raczej trzeba patrzeć na chęć pisania scenariuszy aby doszukiwać się takiego niskiego poziomu odcinków.
Ostatnio zmieniony przez ZawaL Pon Lut 22, 2010 10:07 pm, w całości zmieniany 1 raz
Bo może ktoś coś ciekawego jeszcze napisze.
Swoją drogą ciekawe, ile lat jeszcze wytrzyma ten serial?
Możliwe, że zastąpią go kiedyś czymś rozgrywającym się w świecie Simpsonów lub zrobią coś a la "Simpsons: Next Generation", gdzie Lisa, Bart i Maggi e będą dorośli - to mogłoby być ciekawe.
_________________ Obejrzane seriale (sezony):
The Simpsons: TUS, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, The Movie, 19, 20, 21, 22, 23... Futurama: 1, 2, 3, 4, 5, Movies, 6, 7.
Metalocalypse: 1, 2... My Little Pony: Friendship Is Magic: 1, 2...
Wysłany: Czw Sie 25, 2011 8:41 pm
Nie wiem czemu ale na moje oko Simpsonowie skończą się gdzieś za 2 lata.
Cytat:
Możliwe, że zastąpią go kiedyś czymś rozgrywającym się w świecie Simpsonów lub zrobią coś a la "Simpsons: Next Generation", gdzie Lisa, Bart i Maggi e będą dorośli - to mogłoby być ciekawe.
Hmm no ciekawe,a Homer dziadek xd.
_________________ Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie wiem czemu ale na moje oko Simpsonowie skończą się gdzieś za 2 lata.
Ja bym tam nic nie zakładał. Ten serial przetrwał już ponad 22 lata i może trwać jeszce drugie tyle xD
A tak mówiąc serio, to chciałbym, żeby trwali jak najdłużej.
_________________ Obejrzane seriale (sezony):
The Simpsons: TUS, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, The Movie, 19, 20, 21, 22, 23... Futurama: 1, 2, 3, 4, 5, Movies, 6, 7.
Metalocalypse: 1, 2... My Little Pony: Friendship Is Magic: 1, 2...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum