Wysłany: Nie Lut 21, 2010 11:44 am Koniec Simpsonów
Na Stopklatce, przeczytałem wiadomość, że 23 maja "The Simpsons" razem z Family Guyem ( Nie wiem jak to się odmienia), przestaną być emitowani. http://www.stopklatka.pl/...306&klik=powiaz
Wiek: 16 Dołączyła: 18 Sie 2007 Posty: 390 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 8:39 pm
kuba napisał/a:
...23 maja...
W moje urodziny!
Co do tematu- nie żal by Wam było, gdyby Simpsonowie skończyli się na amen? Nikt przecież nie karze Wam oglądać, a nuż czasem złapie Was Simpsonowy głód- i wtedy jeszcze zatęsknicie, zobaczycie
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 10:39 pm
poco przeciągać na siłę? coś co już nie jest tym czym było rok temu, serial się zmienił, Matt się starzeje - i trzeba być przygotowanym na to że w końcu umrze, taka prawda. i jak już nie mają pomysłów dal serialu to aż go się oglądać nie chce. a nawet jak nie pierszy umrze Matt, a będzie to ktoś kto podkłada głos to i tak serial zginie - bo po 20 latach trwania serialu zmienić czyjś głos?
bo po 20 latach trwania serialu zmienić czyjś głos?
Jak dla mnie to mogliby zmienić głosy Marge i Moe! Krew mnie zalewa jak słucham tych ich chrypek... :/ Zawsze mam wtedy ochotę przewinąć odcinek o te kilka sekund...
A reszta może być.
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 12:33 pm
homerazzi55 napisał/a:
poco przeciągać na siłę? coś co już nie jest tym czym było rok temu, serial się zmienił, Matt się starzeje - i trzeba być przygotowanym na to że w końcu umrze, taka prawda. i jak już nie mają pomysłów dal serialu to aż go się oglądać nie chce.
Poczytaj o "Dniach naszego życia"...
"Simpsonów" będą robić tak długo, jak długo oglądać ich będziemy. Więc może faktycznie przestańcie oglądać wszyscy, to zaprzestaną...
Wiek: 16 Dołączyła: 18 Sie 2007 Posty: 390 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 3:16 pm
Dlaczego na siłę chcesz go uśmiercić? Jak umrze, to umrze, Simpsonowie umrą razem z nim. Jak na razie raczej się jednak na to nie zapowiada, prawda? Może żyć jeszcze 5,10,20 lat- na chwilę obecną po co rozmyślać o tym co będzie, gdy umrze? Nie widzę w tym sensu, gość trzyma się przecież bardzo dobrze, a jakoś wyjątkowo starym też nazwać go nie można- bo starym się jest mając lat 90, nie 60.
Dla porównania- ile lat mają Twoi rodzice, i czy uważasz ich za starych?
jasneeee..... ciekawe cozrobią jak Matt umrze.....
Coś ty się czepił chłopie tej śmierci Matta? Już w drugim temacie o tym piszesz. A co on guru jakiś jest czy co? Stworzył Simpsonów to fakt ale przecież każdy odcinek ma swoich scenarzystów i Matt może jedynie go ocenić i zmienić. Prawa już pewnie dawno sprzedał i teraz to pewnie posiada jakieś 20-30%... Pewnie to komuś zapisze więc przestań się w końcu martwić tym co będzie po jego śmierci... I mogę się założyć że "cozrobią" tozrobią to z głową...
A zresztą Simpsonowie mają za dobrą passę by przerwać teraz nadawanie. Same odcinki już nie są takie jak były kilka lat temu ale nie samym serialem oni żyją. Są gadżety, ciuchy, albo ostatnia sesja w playboyu... To że serial jest już robiony tylko dla kasy jest faktem i nie ma co tu ukrywać. Nawet widać to po FOXie, który nie patrząc na notowania zamawia od razu po 2 sezony...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum