The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: halloweenowybozonarodzeniowy, konkurs, nowy, styl

konkurs na nowy styl (halloweenowy/bożonarodzeniowy)?

Czy umiesz / zrobiłby? nowy styl na okres ?wi?t lub halloween aby wzi?ć udział w konursie?
Tak, umiem i wzi?łbym udział
8%
 8%  [ 2 ]
Tak, umiem, ale nie chce brać udziału w konkursie
8%
 8%  [ 2 ]
Nie umiem i nie uważam by był to dobry pomysł na konkurs
16%
 16%  [ 4 ]
Nie umiem, ale uważam, że sam konkurs jest ciekawy i na pewno zagłosuje!
66%
 66%  [ 16 ]
Głosowań: 24
Wszystkich Głosów: 24

Autor Wiadomość
Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Nie Paź 12, 2008 1:55 pm   konkurs na nowy styl (halloweenowy/bożonarodzeniowy)?

Na razie muszę się dowiedzieć, czy jest w ogóle sens uruchamiać konkurs na nowy styl, bo może za mało jest ludzi zdolnych to zrobić. Tak samo też nie mam pojęcia jak dany styl możnaby wyegzekwować, tzn pokazać innym użytkownikom. Może ktoś mi podpowie?

PS może by się udało zrobić ten konkurs z nagrodami :)

And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Nie Paź 12, 2008 3:09 pm   

Hmm, podejrzewam, że "wyegzekwować" by się dało po prostu przez zamieszczanie screenów. Jak ktoś będzie taki styl robił, to i tak będzie musiał sobie zainstalować własne forum na kompie (np. przy użyciu programu krasnal), żeby sam widział co robi. I wtedy może też zrobić zrzuty ekranu z konkretnych miejsc forum (np. strona główna, download, widok tematu, itp.). Tylko jeszcze trzeba wybrać te miejsca, bo trochę ich jest :)
Jednak sądzę, że niewiele się znajdzie osób u nas, które będą w stanie zrobić kompletny styl... To jest naprawdę dość trudne - nie dość, że trzeba dobrze znać html i chociaż trochę phpbb, to trzeba jeszcze mieć zdolności plastyczne :) No i jest to naprawdę sporo roboty, żeby przygotować wygląd dla każdego miejsca na forum. Wiem coś o tym, bo (jak może ktoś pamięta) zmieniałem wygląd strony głównej portalu parę lat temu :)
Ale zobaczymy :)

Michalson  
Profesor

Wysłany: Nie Paź 12, 2008 3:23 pm   

Styl jest dość trudno zrobić, zwłaszcza jakiś choć trochę ładny :P Ale zrobienia Halloween'owego bannera na przykład chętnie bym się podjął.

D'oh!

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Nie Paź 12, 2008 4:13 pm   

konkurs na banner na pewno będzie ale nie wiem czy halloweenowy, prędzej świąteczny bo wtedy mógłby być na forum przez cały miesiąc do stycznia a nie tylko tydzień ( jak by było w przypadku halloweenowego). i wtedy możnaby go zrobić z nagrodami.

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Nie Paź 12, 2008 4:27 pm   

Johnny B. napisał/a:
konkurs na banner na pewno będzie ale nie wiem czy halloweenowy, prędzej świąteczny bo wtedy mógłby być na forum przez cały miesiąc do stycznia a nie tylko tydzień ( jak by było w przypadku halloweenowego). i wtedy możnaby go zrobić z nagrodami.

Tym bardziej nie oczekuj, że ktoś będzie się trudził w robieniu stylu na tydzień czy miesiąc. Roboty jest tyle, że gdybym ja zrobił taki styl to chciałbym by był na stałe a nie jakiś czas.

Odpowiedz do tematu