a ja jestem z innej epoki bo jeżdżę ciągle jeszcze na Atari, ale za to jakim! Ojciec mi je kupił dokładnie... w dniu moich narodzin z okazji moich narodzin! Ma to dla mnie więc szczególną wartość i jako, że jest już stare i prawie nie działa to nie pozbywam się go z domu bo ta konsola to dosłownie moja rówieśniczka i już wiele razem przeszliśmy!
oczywiście od momentu narodzin póki byłem mały ojciec sam godzinami w to pykał, a ja to dopiero po skończeniu 4 czy tam 5 roku życia
Lubie klasykę NDS Lite, to jest to ;p Po za tym, świetnie gra się na telefonie ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum