Wysłany: Pią Mar 21, 2008 9:32 pm Kościół w Springfield
Jest to kościół wiary protestanckiej do którego co niedziele chodzą nasi główni bochaterowie, to w tym kościele dziadek simpson w filmie pełnometrażowym miał wizje o śwince simpsonów.
Może byś jakąś ankiete zrobił popatrz jak to wyglądało w innych podobnych tematach. i może cos wiecej o ty kościele byś napisał, np. że msze odprawia Pastor Lovejoy czy coś?? Bo jak już sie za coś bierzesz to rób to porządnie.
Bardzo lubię sceny odbywające się w kościele :-] Zawsze krótki rzut oka na śmieszną adnotację ( czy jak się to tam nazywa ) przed budynkiem i dźwięk organów, potem przeniesienie akcji do wnętrza. Takich rzeczy jak Homer zawijający swojego ojca w dywan, nudzący się na mszy czy pastor mówiący o telewizorach plazmowych i reklamujący różne produkty z ambony się nie zapomina. Zapomina się natomiast wiele innych świetnych gagów i z tego powodu nie mogę ich tutaj przytoczyć Ogólnie jednak uwielbiam kościół w Springfield, a raczej rzeczy które się w nim dzieją.
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 1:27 pm
Teksty na tablicy są czasami rozwalające. Najlepsza scena w kościele? Chyba gdy Bart rozdał 'śpiewniki' i wszyscy śpiewali 'in the garden of eden' Ciekawa parodia kościoła jako takie - nudne kazania które nikogo nie obchodza, nacisk na 'tace', większość tylko czeka żeby z niego wyjść.
Wiek: 22 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 755 Skąd: Out Of Arkham
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 12:10 am
Mi zawsze podobało się jak pastor Lovejoy rozmawiał z Nedem Flandersem Albo wybieranie przez Flandersa numeru do pastora np. na telefonie 4 przycisk po straży itp.
A dla mnie ostatnio w 20 sezonie podobało się, jak przyjechał najważniejszy pastor do nich i powiedział Loveloyowi, że zablokowali mu kartę kredytową i że wtedy nie był księdzem. To było GENIALNE!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum