był gag z flinstonami na kanapie, ale jeśli chodzi ci o to co Homer sobie śpiewał pod melodię z Flinstone'ów to to chyba nie był couch gag tylko już początek odcinka, ale sam nie pamiętam...
był gag z flinstonami na kanapie, ale jeśli chodzi ci o to co Homer sobie śpiewał pod melodię z Flinstone'ów to to chyba nie był couch gag tylko już początek odcinka, ale sam nie pamiętam...
Dobrze mówisz, a dokładnie, to był odcinek [04x12] Marge vs. the Monorail
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
Najlepszy couch gag wg mnie... Hmmm trudna decyzja, ale... wydaje mi się, że ten, gdy jest pokazany cały wszechświat od atomu, a potem się okazuje, że to głowa Homera
a ja lubie scenke z The Simpsons Movie, jak całe miasteczko Springfield jest wyburzone, ludzie zdesperowani, a Bart patrzy budynki zdemolowane, a szkoła aż błyszczy
[ Dodano: Pon Lip 21, 2008 6:59 pm ]
też jest niezła gatka Homera, gdy wchodzi do kościoła i gada o Moherach
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 10:46 am
tomaszek napisał/a:
a ja lubie scenke z The Simpsons Movie, jak całe miasteczko Springfield jest wyburzone, ludzie zdesperowani, a Bart patrzy budynki zdemolowane, a szkoła aż błyszczy
[ Dodano: Pon Lip 21, 2008 6:59 pm ]
też jest niezła gatka Homera, gdy wchodzi do kościoła i gada o Moherach
A od kiedy to Couch Gag? Chyba pomyliłeś tematy.
Mi się podobało jak na środku pokoju był basen i musieli przepłynąć, żeby dostać się do kanapy. Marge, Bart, Lisa i Maggie dopłynęli i zastanawiają gdzie jest Homer, a on niestety nie potrafił dopłynąć (z odcinka 20x18)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum