Bardzo lubię Lenny'ego i nie uważam żeby był homoseksualistą. Po prostu Carl jest jego najlepszym przyjacielem. W odcinku 3x05 "Homer defined" Homer opowiada o jakiejś aktorce, a właściwie o pewnym fragmencie aktorki, na co Lenny reaguje mówiąc "brzmi jak coś dla mnie". Innym przykładem może być odcinek 17x11 "We're on the road to d'oh-were", w którym Lenny szaleje w Las Vegas w towarzystwie dwóch lasek (i słonia ) i twierdzi, że nie może rozmawiać, bo jest zbyt usatysfakcjonowany pod każdym względem. Umawiał się także z kobietą przebierającą się za Woody Woodpeckera (17x15)
rogercieslar [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 4:43 pm
8/10.
jego glos mnie wkurza.
Jaką miał wizję Lenny chyba w 17 THOH? Niebo pełne Carlów!
spadłem z krzesła.
No to na pewno wyglądało podejrzanie , ale była też w jednym odcinku (nie pamiętam którym, sezon 18 chyba) taka sytuacja, że Lenny rzucił jakimś takim dziwnym tekstem do Carla, na co Carl "właśnie przez takie teksty wszyscy myślą, że jesteśmy gejami" (czy jakoś tak ). Jak dla mnie to wyraźne zaprzeczenie
Lenny jest niesamowicie zakręcony. Niewiele o nim wiadomo, ale zawsze jego "celne" uwagi mnie rozwalają. Ciekawy jest stosunek Marge do niego (ołtarzyk, "dużo się mówi o Lennym")- no i jego motywy, motywiki z Carlem
Jak dla mnie nie jest jakąś szczególną postacią ale też mnie nie denerwuje cóż w sumie najgorszy nie jest ale jakiś wielkich wybić na tle innych postaci też nie miał ogólnie daje 7/10
najlepsza była stłuczka między nim a carlem w ostatnim odcinku 13 sezonu. postać dużo lepsza od czarnucha, ale zeby tak biały z asfaltem stuknał się na asfalcie? lol to dobre.
nie wiem co jeszcze o nim napisać poza tym że ma fajne mieszkanie i fajny telewizor. ogółem 9/10
_________________ http://bukomiks.blogspot.com/ - serdecznie zapraszam na mojego bloga z komiksami
aporpos: PRZEKLINANIE JEST FAJNE!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum