The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: aka, lenford, lenny, leonard

Lenford Leonard aka Lenny

Jak oceniasz t? posta
1
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
7%
 7%  [ 3 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
7
23%
 23%  [ 9 ]
8
31%
 31%  [ 12 ]
9
21%
 21%  [ 8 ]
10
15%
 15%  [ 6 ]
Głosowań: 38
Wszystkich Głosów: 38

Autor Wiadomość
beobe
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sie 30, 2006 7:44 pm   Lenford Leonard aka Lenny

Głos: Harry Shearer

Lenford "Lenny" Leonard pracuje w elektrowni jądrowej (w jednym z odcinkow awansowal na glowe elektrowni lecz pozniej stracil posade) w Springfield. Lenny posiada stopień magistra w fizyce jądrowej. Podobno urodzil sie w Chicago(urodził sie(nie myslic z rodził sie ;) ) w tydzien "massive bloody battle in Laos"). Adres lennego jest nieznany choc homer w jednym odcinkow byl w jego domu ktory byl sredniej klasy lecz w pozniejszym odcinku mieszkal w domu ktory ledwo stał. W nastepnych odcinkach widywano go w roznych domach. Jak wiadomo jego najlepszym przyjacielem jest Carl w koncu mozna ich osobno rzadko zobaczyc. Z nie ktorych odcinkow mozna pomyslec ze Carl i Lenny sa homoseksualistami lecz sprawa nie jest do konca jasna. W jednym z odcinkow widziano go z otyłą kobietą której golił nogi i jak widac nie mial powodzenia u kobiet :D . Lenny jest najprawdopodobniej republikanem mozna to wywlec z faktu ze ma tatuaz na klatce piersiowej o popieraniu Boba Dale i Jacka Kemp ktorzy kandydowali w wyborach prezydenckich w 1996.

Lenny Leonard.jpg
Plik ściągnięto 2104 raz(y) 37.75 KB

sachen
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sie 30, 2006 10:44 pm   

A ja myślałem że ma na klacie wytatuowaną flage USA
Lubię tą postać, choć niczym specjalnym nie zachwyca. Daje jej hmmm 5

maciek14  
Marge

Wysłany: Wto Lis 21, 2006 3:43 pm   

Nie jest zły, dosyć go lubie ale jest troche zbyt mało śmieszny dlatego daje mocna 7

air chris  
Matt Groening

Wysłany: Wto Lis 21, 2006 3:53 pm   

beobe napisał/a:
W jednym z odcinkow widziano go z otyłą kobietą której golił nogi i jak widac nie mial powodzenia u kobiet

Czy tą kobietą nie była czasami Selma lub Patty :? :

Vidiu  
Profesor

Wysłany: Pią Gru 01, 2006 11:47 pm   

Nie no Lenny jest rewelacyjny. Razem z Carlem tworzą bardzo zgrany i zabawny duet. Powinien pojawiać się zdecydowanie częściej.

9/10

bchrubas  
Maggie

Wysłany: Sob Gru 02, 2006 12:03 am   

Daję 7/10 ale tylko pod warunkiem że występuje z Carlem :wink:

kost
[Usunięty]

Wysłany: Nie Gru 03, 2006 9:39 pm   

dałem 10/10 bo fajny z niego facet i jest BARDZO przystojny :lol: :D :lol: :D

air chris  
Matt Groening

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 9:46 pm   

W jednym z odcinków, może ktoś pamięta w którym, pogłoska o śmierci Lennego wywołała prawdziwą panikę w rodzinie Simpsonów ( poza Homerem ). To uwielbienie dla Lennego, Marge wystawiła Mu mały ołtarzyk, bardzo mnie zdziwiło. Motyw ten pojawił sie jeszcze w paru odcinkach.

malyxxl  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Sro Paź 17, 2007 6:16 pm   

Nawet Ciekawa postać ;) mała miłość Marge ;) 8

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Nie Lis 25, 2007 11:02 am   

Ja daję tej postaci 8-mkę :)
Co prawda nie ma w nim nic szczególnego, ale to sympatyczny gostek i czasem mnie czymś rozwali :) Oczywiście najlepiej zawsze wychodzi w towarzystwie Carla :mrgreen:
A co do tych jego skłonności homosexualnych to ja jestem na 100% przekonany że to prawda ;) Podobnie jak w przypadku Smithersa którego prawie nigdy nie widać bez Burnsa tak samo Lenny'ego prawie nigdy nie widać bez Carla :]
Tak więc ogólnie postać spoko chociaż bardziej lubię jednak Carla :P

A oto trzy momenty z Lennym które mnie rozwaliły (jak sobie więcej jakichś przypomnę to oczywiście dopiszę ;) ):

[10x20] The Old Man and The "C" Student Lenny'emu zahacza się o powiekę sprężynka od Homera - tak samo u Moe :mrgreen: - nagle ich sprężynki się o siebie zahaczają a Lenny i Moe je coraz mocniej ciągną tak że prawie powieki im rozrywa :mrgreen:

[13x08] Sweets and Sour Marge Tekst Lenny'ego: "O perły! Zrobię sobie naszyjnik z pereł!... A nie to moje zęby..."

[13x22] Popa's got a brand new badge Lenny i Carl prowadzą auta i jednocześnie gadają przez komórki - nagle nieświadomi niczego wjeżdżają na siebie i dochodzi do wypadku :mrgreen: - ale przedtem Carl lub Lenny krzyczy przez komórkę do drugiego: "Poczekaj bo jedzie na mnie jakiś wariat i gada przez telefon!"

m@rcin  
Grampa

Wysłany: Nie Lis 25, 2007 12:42 pm   

Szczerze mówiąc nie wiem jaką ocenę mu wystawić, ponieważ występuje bardzo rzadko. Śmieszne sceny związane z Lennym wiążą się też z Carlem. Dlatego wystawiam mu 7/10, ponieważ sam nie jest jakiś wybitny :D Zaniżyłem mu ocenę także za to, że coraz mniej śmieszą mnie jego skłonności homoseksualne :P

Shaggy napisał/a:
[13x22] Popa's got a brand new badge Lenny i Carl prowadzą auta i jednocześnie gadają przez komórki - nagle nieświadomi niczego wjeżdżają na siebie i dochodzi do wypadku :mrgreen: - ale przedtem Carl lub Lenny krzyczy przez komórkę do drugiego: "Poczekaj bo jedzie na mnie jakiś wariat i gada przez telefon!"

Moim zdaniem jest to jeden z najśmieszniejszych momentów z Lennym i Carlem w roli głównej.

PS: Wolę Lenny'ego od Carla :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez m@rcin Nie Lis 25, 2007 12:43 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Nie Lis 25, 2007 12:50 pm   

m@rcin napisał/a:
występuje bardzo rzadko.

??? :?

Jak dla mnie to on występuje bardzo często... i choć bardzo go lubię to muszę jednak z przykrością przyznać że trochę mnie męczy gdy jakaś postać - nawet bardzo dobra - występuje w serialu zbyt często... bo po pewnym czasie zaczyna już nieco przynudzać i staje się coraz bardziej przewidywalna...

m@rcin  
Grampa

Wysłany: Nie Lis 25, 2007 1:05 pm   

Shaggy napisał/a:
??? :?

Chodziło mi o to, że najczęściej występuje w krótkich scenach, które nie mają jakiegoś większego znaczenia dla odcinka :P

Krawat  
Lisa

Wysłany: Nie Gru 09, 2007 6:45 pm   

Lenny specjalnie mnie nie zachwyca, oceniam go podobnie jak Carla na 5/10. Najzabawniejsze są mimo wszystko momenty kiedy razem z nimi pojawia się Homer.

ArtAnonim  
Profesor

Wysłany: Wto Gru 18, 2007 6:20 pm   

Nie za ciekawy. Jaką miał wizję Lenny chyba w 17 THOH? Niebo pełne Carlów! 5/10

Image Hosted by ImageShack.us

http://artanonim.deviantart.com/

Odpowiedz do tematu