nie mogę tego wysłać .ale mogę wam powiedzieć gdzie można dostać te komiksy
No to skoro możesz to czemu nie podajesz? Boże co za człowiek
rogercieslar [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 6:54 am
ok ta strona nazywa sie http;//www.thesimpsons.stopklatka.pl
chodź nie wiem czy ona będzie wam działa bo mi nie chciała działać na mojej przeglądarce Firefox.
ale gdy już tam będzie sie to wejdzie na temat Matt groening i tam będzie pisało ze on robił life in hell i będzie można wejść na te trzy słowa i przegrać sobie komiksy.
[ Dodano: Wto Kwi 29, 2008 6:57 am ]
jest tez druga stronka www.springfield.prv.pl tam maja dwa komiksy z serii life in hell
road to hell i childhood is hell.
sopko dzięki za tą stronke jest tu dużo komiksów z Simpsonami spoko .
Simponów na szczęście idzie ściągnać w całości, a te inne komiksy to trzeba na stronie czytać, a szkoda.
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 7:14 am
da sie je przegrać obrazkiem po kolei.
naciskam przycisk myszy gdzie jak go naciskać to pisze wklekl. kopiuj i wtedy naciskać zapisz to i zapisujesz sobie to gdzie to chcesz. tylko to music zrobić na samym obrazku
da sie je przegrać obrazkiem po kolei.
naciskam przycisk myszy gdzie jak go naciskać to pisze wklekl. kopiuj i wtedy naciskać zapisz to i zapisujesz sobie to gdzie to chcesz. tylko to music zrobić na samym obrazku
Wiem, ale z tym jest dużo roboty wole ściągnać w jednym pliku PDF lub w jedenym rarze kilkanaście JPEGów
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 4:06 pm
no trudno to jedyne wyjście.
ps.dla wszystkich co nie umia po angielsku te komiksy nie były wydawane w Polsce .a wiec są po angielsku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum