moim zdaniem zbyt dużo szczegółów na twarzach, przez co te postacie tracą trochę urok simpsonowej prostoty, ale poza tym wszystko świetnie !
rysowałeś to, czy przy pomocy jakiegoś programu robiłeś?
Nie parodiowali bo na pewno bym to pamiętał Jedynie były jakieś minimalne nawiązania... A na blogu do którego dałem adres jest cała masa innych postaci, które zostały Zsimpsonowane, jest Dr. House, Batmany i cała masa innych bohaterów z ekranu
Oglądałem tylko kilka odcinków tego serialu i nie wszystkie te postacie kojarzę. Wiem tyle, że na prawdę ktoś się postarał wykonując te pracę. Przypominają prawdziwych aktorów. Tak na prawdę to lepiej ktoś to zrobił niż czasem sami twórcy serialu (niektóre gwiazdy nie całkiem przypominają siebie w serialu). Można spokojnie stwierdzić, że to bardzo dobra robota.
Nie parodiowali bo na pewno bym to pamiętał Jedynie były jakieś minimalne nawiązania... A na blogu do którego dałem adres jest cała masa innych postaci, które zostały Zsimpsonowane, jest Dr. House, Batmany i cała masa innych bohaterów z ekranu
W ktorym odcinku sparodiowali House'a??
Gdybyś czytał ze zrozumieniem to byś zauważył że nic nie napisałem o tym, że House był w Simpsonach. Z treści mojego postu wynika jasno że House został jedynie przerobiony na wersję Simpsonową a nie że był odcinek z nim w roli głównej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum